Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A vőlegényem öccse szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem öccse szerelmet vallott, mit csináljak?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 15 éves korom óta vagyok a vőlegényemmel, jövőre tervezzük az esküvőt. Semmi gond nem volt soha a kapcsolatunkkal, kivéve most az hogy az öccse megpróbált megcsókolni. Azt mondta szeret és nem bírja nézni ahogy a báttyával vagyok.. elmondtam neki, hogy ez nem lehet meg hogy biztos ez csak egy hülye fellángolás. Azt mondta két éve tart. Ő most 19 éves. Fel sem merült bennem ilyesmi mert 11 éves kisfiú volt amikor megismertem a vőlegényem, viszont így visszagondolva elég sokszor kereste a társaságom, sokszor kérte ki a véleményem pl hogy milyen ruha áll neki jobban meg ilyesmik.. Hogy másszak ki ebből az egészből? Mondjam ezt el a vőlegényemnek vagy ne? Bántani biztos hogy nem bántaná az öccsét, annál több esze van, de fogalmam sincs hogy mi lenne ha kiderülne..

2018. aug. 16. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
kufircoljatok egyet, azt a gond megoldva
2018. aug. 16. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Te állítsd le a kölyköt négyszemközt, nagyon karakán, nagyon kemény módón, hogy egy életre elmenjen a kedve, hogy veled még egyszer próbálkozzon.

Kerülném a társaságát minden módon.

Én nem szólnék.

2018. aug. 16. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
a párodat hagyd ki, magad állítsd le
2018. aug. 16. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Más megoldás nem marad, mint hogy értelmes kommunikációval remélhetőleg meg tudod győzni arról, hogy mi a helyzet, és hogy azt el kell fogadnia...
2018. aug. 16. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Fejezd be a kamuzást.
2018. aug. 16. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Állítsd le a srácot keményen, határozottan. És utána szerintem meséld el a párodnak. Szerintem sosem jó ötlet titkolózni meg taktikázni, ne menj bele abba, hogy különféle témákat rejtegetsz különféle emberek elől, mert hosszú távon nagyon vissza fog ütni. Itt nem te hibáztál, nem a te felelősséged a párod meg az öccse viszonya, hanem az övék. Ha ennyire hülye, vállalja a következményeket.
2018. aug. 16. 12:42
 7/10 Bence_ ***** válasza:

Most milyen gond lett a kapcsolatotokban?

Szereted a párod vagy tetszik az öccse?

2018. aug. 16. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
En annyira nem ertem az ilyen kerdeseket. Ha nekem mondana ilyet a parom tesoja, nem szorakoznek vele, meg tanacstalankodnek, hanem elmondanam neki ertelmesen, hogy en a tesojat szeretem, ot pedig nem, es ez nem valtozik. Ha normalisan jelzed egy sracnak, hogy nincs eselye, akkor nem eli bele magat, de te itt ossze-vissza kelleted magad, meg bizonytalankodsz, mintha nem is tudnad, kit szeretsz valojaban.
2018. aug. 16. 15:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Jézus.. mi az hogy kelletem magam? Beszéltem vele, amit le is írtam. Nem akarom, hogy tönkremenjen a kapcsolatuk akármilyen hihetetlen is ez.. Mindkettejüket megvédem ha tehetem, de nyílván a párom az első. Soha nem bántanám meg, a megcsalás szóba sem jöhet, az öccsével pláne nem.. Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki volt már ilyen helyzetben és kíváncsi vagyok nála hogy zajlott ez le.
2018. aug. 16. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Amit én csinálnék:

Én nem szólnék (egyelőre) a páromnak. Mindenki tud hülye lennei és elvesztenia fejét egy plátói szerelem vagy fellángolás miatt. Egyértelműen közölném a sráccal, hogy sajnálom, hogy iylen helyzet kialakult és az érzéseit, mert én a bátyját, a páromat szeretem. És szeretném, ha a kapcsolatunkat és a bátyját is tisztelné, mert ez a viselkedés tiszteletlen és erkölcstelen is rá nézve.

Azt is megmondanám mág, hogy az érzéseiről nem tehet, de a viselkedéséről igen. Remélem hamar lecsitul benne, -a visszautasításod egy előrelépés ez ügyben-, és javasolnám, hogy mozduljon ki többet, és ismerkedjen lányokkal, tágítsa a látókörét.

Ha viszont még egyszer előfordulna iylen nyílt nyomulása, annál a pontnál már valószínűleg tudatnám a párommal szerintem a helyzetet.

Ja és nyilván kerüld/zárd minimáisra egy ideig a vele való találkozást, ha tudod. Előbb túl lesz rajta.

2018. aug. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!