Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy lány szerelmét kiváltani, elnyerni? (bőven lent! )
Ha nem nagy az esete,lelkileg is akár semmiképp nem fog beléd szeretni. A lényeg hogy nagyon jól kijöjjetek,megnevettesd,legynek közös poénjaitok,közös témák,hasonló vélemény. Innen már könnyebb.
Azt nem tudom mennyire vagytok jóban,honnan ismeritek egymást,abból kb össze lehetne rakni hogy hogy lehetne közelíteni. Mert ha találkozgattok,úgy mint egy randi,az persze más mintha csak együtt jártok valahova más okoból.
Az én párkapcsolatom is így indult,és beleszerettem a pasiba,mert nagyon egy hullámhosszon voltunk. Elsőre nem jött be,de amikor megismertem kiderült hogy nagyon kedves,odaadó,jó a humora,mindig megnevettetett,és így elég gyorsan bele is zúgtam.
Dugástól nem szerettem bele soha semelyik férfibe.
Akibe szerelmes voltam, abba szex előtt is az voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!