Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sràcok! Mit szoktatok gondolni, mikor egy làny nèz titeket? Ès hogyan szoktatok rà reagàlni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 13:58
1/5 anonim válasza:
Engem nem nagyon szoktak nézni, bár volt, hogy a járdán jött szembe valaki, mosolygott, rám nézett, lesütötte a szemét, megint rám nézett, és ennyi. Sajnos én már annyit csalódtam a nőkben és a "jelekben", hogy már nem tudom, kinek/minek higgyek, volt, hogy hasonló jelek után kezdeményeztem, erre az volt a válasz, hogy "de ő nem úgy gondolta". Úgyhogy ha néz valaki, akkor inkább azt gondolom magamban, hogy mi a francot bámul rajtam, és hogy talán kezdeményeznem kellene, de minek, ha úgyis ugyanaz a vége.
2/5 anonim válasza:
@1: Pedig ha azt a lányt leszólítod és nem beszélsz nagy baromságokat, egy randira már nyert ügyed lett volna.
Kérdésre: ha csak totál semlegesen néz, akkor fogalmam sincs mit akar. Ha vissza-visszatérően találkozik a tekintetünk, esetleg mosoly is van, akkor már egyértelmű a szimpátia.
3/5 anonim válasza:
elfordulok, mintha irritálna a feje.
4/5 anonim válasza:
#2: Társaságban voltam, együtt mentünk valahová (ja és én voltam az egyetlen hímnemű a csapatban, meg volt 2-3 nőnemű), nem küldhettem őket előre, hogy majd utánuk megyek, ráadásul nincs is túl sok önbizalmam, és nem igazán tudom elhinni, hogy tetszhetnék valakinek. Talán 2 csajról ha tudom biztosan, hogy bejöttem nekik, meg másik 2-3-ról sejtem, de ennyi, pedig nem vagyok tini. És sokszor hazudtak már nekem, eltűntek, vagy nem igazoltak vissza fb-on, némelyikük letagadta, hogy ő bármi pluszt érzett volna irántam, szóval ott tartok, hogy egy nézésnek én már megpróbálok nem túlságosan nagy jelentést tulajdonítani. Ha nézni akar valaki, akkor felőlem nézzen, legfeljebb arra gondolok, hogy szarul nézhetek ki, ezért bámul.
5/5 anonim válasza:
Sehogy. Sokan szoktuk kölcsönösen nézni egymást, és nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!