Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar. De annak ellenére, hogy kértem, hogy ne tegye, elment a város másik felébe kiváltani a gyógyszerem. Kértem, hogy ne. De miért? Mert számomra nem életmentő ez a gyógyszer, csak egy kis nátha az egész.
Nem akartam utána rohanni mert nagyon beteg vagyok, de délelőtt még az orvoshoz is elkísért volna, 3 napja hozta fel a szakítást. először hozzá sem érhettem, utána hozzá se szólhattam.
Most meg gyógyszert, teát hoz, jó étvágyat kíván, kedves. Véd a családjától (ők nagyon ki akarnak dobni)
Nem értem.
Viszont külön alszik tőlem.
Azt is hagyja, hogy megöleljem.
Lehet tévesen reménykedem, de úgy érzem, hogy most azt várja, hogy lenyűgözzem, odategyem magam. És megbocsájt. Mert azon vesztünk össze, hogy nagyon megsértettem.
Csak hát ugye ez most napokig nem fog kiderülni, mert ágyban fekszem betegen, így meg nem igazán lehet mondjuk elsétálni vele meginni egy bort, vagy valamit.
Hát igen, de csak úgy nem tudok bocsánatot kérni, hogy náthásan alsógagyában odaállok, hogy "bocsánat"
Ahhoz minimum el kéne hívnom, kéne virág, egy pezsgő, normális ruha, ahhoz még kell pár nap, fel kell épülnöm.
Utána megpróbálhatom megcsókolni vagy csak miután megittuk?
Mert nem bíród összeszedni a gondolataidat még itt se!
Azért van ez, mert empatikus és lelkiismeretes de amint felépültél, dobni fog. Vagyis nekem ez a meglátásom.
Te vagy az aki üzenetet kapott a lány Tesójától, meg a kamrában aludt a Hölgy??
Mindegyis: szerintem nem tudja mit akar. Én a helyedben azt mondanám, hogy estig döntse el mit akar. Ha nem teszi, eltűnnék, lezárnám.
>Nem értem.
Ha érteni akarod, akkor beszéld meg vele, kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!