Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar. De annak ellenére, hogy kértem, hogy ne tegye, elment a város másik felébe kiváltani a gyógyszerem. Kértem, hogy ne. De miért? Mert számomra nem életmentő ez a gyógyszer, csak egy kis nátha az egész.
Nem akartam utána rohanni mert nagyon beteg vagyok, de délelőtt még az orvoshoz is elkísért volna, 3 napja hozta fel a szakítást. először hozzá sem érhettem, utána hozzá se szólhattam.
Most meg gyógyszert, teát hoz, jó étvágyat kíván, kedves. Véd a családjától (ők nagyon ki akarnak dobni)
Nem értem.
Viszont külön alszik tőlem.
Korunk, én 25 ő 20
előzmények:
egy elszaródott balatoni nyaralás.
Egy veszekedés ahol megrángattam és eltéptem a ruháját. (ezt nem akartam beleírni mert rögtön jönnének a trollok (fognak is) hogy akkor nem csodálják ha szakítani akar és hagyjam ott ezt meg nem akarom hallgatni mert minden kapcsolatban előfordulnak veszekedések, ő is sok romboló energiát engedett el a kapcsolatban.)
És 2 éve vagyunk együtt.
Ezek komolyan ilyen lényeges dolgok? Ettől könnyebb lesz választ adnod?
Én azt gondolom, arra jutottam az a legjobb, ha leszarom, és elkezdem szervezni hogyan lehetek tőle független. Mert tény, hogy úgy összeakaszkodtunk már mint a sziámi ikrek, jó hogy egymás seggét nem töröltük ki szarás után. Szóval valószínűleg ebből akart kihátrálni.
Ennyi.
és tizenegyes.
Gyűlölöm a hozzád hasonló olyan embereket akik már csak azért elzavarnák a párjukat, mert elveszítette a munkáját.
Kihagyod a fröcsögésedből azt, hogy két évig stabil jövedelemforrásom volt amit a házba adtam bele.
Ennek ellenére te hülye, engem egy munkanélküli kis here senkinek próbálsz itt beállítani. Hát elmész tudod hova.
2 évben 2 hónap volt, hogy nem volt fizetésem.
A fenyegetésre pedig azt mondta a lány, hogy nem lesz ilyen, a rendőrt meg a hülye anyja hívta ki, de amikor kijöttek, a párom azt mondta elmehetenek.
Már eléggé lecsendesedett a terep, ezért nem akartam ezeket a 2 napja lezajlott bajos dolgokat felhánytorgatni oké? de neked csak sikerült.
Másrészt meg nem éppen korrekt dolog hagyni, hogy valaki 2 hónapig felújítgassa a fizetéséből a családi putrit, mondani neki mennyire szereted, stb. aztán amikor megunod el lehet küldeni az utcára, vagy tudod is te hova.
AMikor meg még volt pénze elmenni a stabil fizetéséből, akkor persze öngyilkossággal fenyegetett, hogy ne hagyjam itt én vagyok a mindene.
Ugye?
Szóval vannak itt dolgok, de én hajlandó lennék elfelejteni ezeket. És nem azért tettem bele ennyi pénzt a kapcsolatba, és nem azért bíztam benne, és hittem el, hogy "ő ugyan soha nem fog elküldeni, ő örökké velem akar maradni" hogy azt kapjam, hogy egyszer csak úgy dönt, hogy kidob, ahelyett, hogy megpróbálná menteni a kapcsolatot. mert én még próbálom.
Az öccse fenyegetését is szánalmas, hogy nem szedte le az ajtóról. tudja jól, hogy el fogok költözni ha erre kér. megkeresem a módját és azt is tudja, hogy már rég megtettem volna ha nem kapaszkodik belém.
Csak gondolom még volt mit lefejni rólam a jó fizetésemből? ugye? aztán mióta úgy néz ki szarabb munkát kapok majd, már nem kellek? az úgy nem jó? neki pénz kell meg hatalom?
Mondom, hogy nem akarom ezt a démont látni, mert pontosan ez tette tönkre a kapcsolatot.....
hihetetlen
14-es, köszönöm!
ez is hasznos tanács és meg fogom fontolni. áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!