Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítani akar. De annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akar. De annak ellenére, hogy kértem, hogy ne tegye, elment a város másik felébe kiváltani a gyógyszerem. Kértem, hogy ne. De miért? Mert számomra nem életmentő ez a gyógyszer, csak egy kis nátha az egész.

Figyelt kérdés

Nem akartam utána rohanni mert nagyon beteg vagyok, de délelőtt még az orvoshoz is elkísért volna, 3 napja hozta fel a szakítást. először hozzá sem érhettem, utána hozzá se szólhattam.

Most meg gyógyszert, teát hoz, jó étvágyat kíván, kedves. Véd a családjától (ők nagyon ki akarnak dobni)

Nem értem.

Viszont külön alszik tőlem.

2015. szept. 4. 13:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

hozzátenném, hogy a családja két kitartó éve fúrja a kapcsolatunkat. a nővérének a barátja idejött és konkrétan késsel próbált elzavarni egyszer.

De AKKOR még nem a párom, és akkor volt pénzem ezért HA A PÁROM kéri el tudtam volna menni.

2015. szept. 4. 15:32
 22/27 A kérdező kommentje:

Az anyja meg azt akarja, hogy a lánya örökre itt maradjon eltartani őt. Nem tetszett neki a közös független élet, elérte, hogy a lány, az általa (anyós) keltett fusztrációk elől (mindig nekiállt velem kötekedni, én meg nem szóltam neki vissza soha) hozzá meneküljön.

Szóval.... nem rajtunk múlott. és szeretném, ha nem a családja döntené el, hogy folytatjuk-e. hanem én és ő.

2015. szept. 4. 15:33
 23/27 A kérdező kommentje:

és itt lett vége a kérdésnek, mert egy ostoba troll hazugságokat hányt ide, ezért fél oldalban kellett ezt kimagyaráznom, hogy továbbra ne olyan válaszokat adjanak az olvasók (de ezt már senki sem fogja végigolvasni) hogy szemét szar vagyok.

Köszönöm, hogy tönkretetted a kérdésem úgy, ahogy az eddigi kérdéseimet is!!!

2015. szept. 4. 15:35
 24/27 anonim ***** válasza:
Átolvastam mindent.. szerintem, ha úgy dönt, hogy mégis maradjatok együtt, annak csak akkor van értelme, ha teljesen különköltöztök és senki nem szól bele az életetekbe. Akkor tudjátok magatokat adni egymásnak, akkor lehet tiszta kép.
2015. szept. 4. 15:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérdező goes psycho... Kicsit túlzásba vitted a kifejtést...
2015. szept. 4. 16:34
 26/27 Linó03 ***** válasza:
Akkor itt nem csak arról az egy megbántásról van szó. Szerintem nem határozott a szándéka, hogy elhagyjon, minden esetre nem lehet egyenesen rossz szándékú, ha így ápol, stb. A szakításra való hajlamában szerintem erősen benne van a családja rá gyakorolt hatása. Felnőttként kevesebben vannak ennyire a gyerekkori család hatása alatt, de nem lehetetlen, főleg akkor nem, ha együtt élnek, és állandóan az ő véleménynyilvánításaikat hallgatja.
2015. szept. 4. 20:11
 27/27 anonim ***** válasza:

"mert minden kapcsolatban előfordulnak veszekedések"

Még ezt is tudnám cáfolni, mi 5 éve együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt is élünk, és ha hiszed, ha nem, még nem veszekedtünk. És ez nem azt jelenti, hogy bármelyikünk megalkuvó lenne, egyszerűen képesek vagyunk higgadtan megbeszélni, mit hogyan szeretnénk, és mivel kölcsönösen a másik kedvére szeretnénk tenni, ezért nem jutunk el a vitáig.

De oké, fogadjuk el, hogy bizonyos esetekben lehetnek konfliktusok, veszekedések (jobb esetben viták) egy kapcsolatban. De a rángatás és ruhatépés az nem fér ide. Bocs, most biztos troll lettem a szemedben.

Ezek után csak csatlakozni tudok hozzád az utolsó előtti mondatban: nem értem a párod.

2015. szept. 4. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.