Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet éleszteni a szerelmet? Vagy ha az rosszkor
érkezett, akkor annyi volt?
Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem valakit, ő is többet érzett egyszerű kedvelésnél. Viszont kapcsolatban voltam akkor, így visszautasítottam minden lehetőséget. Magát a visszautasítást nem bánom, mert az volt helyes, nem érdemli meg a harmadik fél szerepét, de azt bánom, hogy már nincs velem. Pontot tettem az előző kapcsolat végére, és azon gondolkodtam megkeresném. Azt tudta, hogy nem egy laza beszélgetés lesz a szakítás, 10éves kapcsolat(7év házasság) lezárása nem egyszerű, utána újra talpra állni minden tekintetben, hogy ne tűnjön kihasználásnak se(értsd anyagi érzelmi stabilitást egyedül visszaszerezni). Ti adnátok egymásnak egy új esélyt ilyenkor, vagy nem ér annyit az egész, és nem foglalkoznátok a másikkal?
Még el sem kezdődött semmi, így nincs is mit újra kezdeni. Kapcsolatban voltál és a 3.-at elküldted. Ez így helyes.
Most hogy szabad vagy, lehetőséged van arra, hogy vele is elkezdj ismerkedni.
2018. aug. 14. 05:44
2/15 anonim válasza:
Korrekt emberke vagy, ha az illető helyében lennék és én is egyedül, akkor adnék.
32/f
2018. aug. 14. 05:46
3/15 anonim válasza:
Talán nem is szerelem volt ez. A hormonok olykor játszanak az emberekkel...
Sajnos, van olyan "párkapcsolat", ami sokáig helyénvalónak tűnik - majd kiderül, hogy mégsem az "igazi"-val jöttünk össze.
2018. aug. 14. 06:46
4/15 anonim válasza:
"felnőtt" "párkapcsolatok".
2018. aug. 14. 07:58
5/15 anonim válasza:
Mivel nem voltatok együtt, ezért nincs mit újrakezdeni. Inkább csak kezdeni.
Ha még mindig egyedül lennék és még mindig megmozgatná a fantáziámat a másik fél, akkor valószínű adnék egy esélyt a közelebbi ismerkedésnek. Aztán majd kiderül mi lesz belőle.
2018. aug. 14. 10:36
6/15 anonim válasza:
Egy próbát megér.
2018. aug. 14. 12:38
7/15 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Engem is azért utasított el, mert állítása szerint én többet érdemlek érzelmileg annál, amit ő adhat. Mondjuk én ezt úgy fordítottam le, hogy nem érez irántam semmi komolyat, de mindegy is hogyan értette, akkor csak nehezebb, ha tényleg engem féltett. Én adnék neki esélyt, ha kiderülne, hogy ennyire komolyan vett. De ő nem fog elválni és nem fog tőlem esélyt kérni, úgyhogy csak álmodoztam kicsit:)
2018. aug. 16. 00:57
8/15 anonim válasza:
Viszont gondolom, eltelt már hosszabb idő, mire elváltál, akár 1-2 év is. Ez esetben nagy eséllyel már van valakije. Én valahogy ezt törvényszerűnek érzem. Nem azért, mert nem szerethetett téged komolyan, de egy ilyen szintű elutasítást valahogy ki kell heverni, tapasztalatból mondom. Iszonyú nehéz azzal valamit kezdeni, amikor az ember érzi, esetleg meg is mondják neki, hogy azért van lapátra téve, mert szeretik, becsülik annyira, hogy ne legyen belőle harmadik. Et lezárni...Mert ha viszonzatlanok az érzések, azt az ember megérti, azt sem könnyű elengedni, de ezt...Ehhez kell egy másik pasi. De ne legyen igazam. Keresd meg mindenképp.
2018. aug. 16. 18:37
9/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő ebben.
Ma reggel találkoztunk. Ennyit arról, hogy keressük egymást..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!