Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet éleszteni a szerelmet? Vagy ha az rosszkor érkezett, akkor annyi volt?
Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem valakit, ő is többet érzett egyszerű kedvelésnél. Viszont kapcsolatban voltam akkor, így visszautasítottam minden lehetőséget. Magát a visszautasítást nem bánom, mert az volt helyes, nem érdemli meg a harmadik fél szerepét, de azt bánom, hogy már nincs velem. Pontot tettem az előző kapcsolat végére, és azon gondolkodtam megkeresném. Azt tudta, hogy nem egy laza beszélgetés lesz a szakítás, 10éves kapcsolat(7év házasság) lezárása nem egyszerű, utána újra talpra állni minden tekintetben, hogy ne tűnjön kihasználásnak se(értsd anyagi érzelmi stabilitást egyedül visszaszerezni). Ti adnátok egymásnak egy új esélyt ilyenkor, vagy nem ér annyit az egész, és nem foglalkoznátok a másikkal?2018. aug. 14. 05:38
11/15 A kérdező kommentje:
Nemhiszem.
Nagyjából úgy nézett rám, mint akit nem is ismer. Egy év ismerkedés és egy év szünet után nem is tudom mit vártam. Hogy majd minden szép és jó lesz?
2018. aug. 16. 20:59
12/15 anonim válasza:
Nem tudom meddig jutottatok el és mennyire volt tisztázva, hogy mit éreztek egymás iránt és hogy miért küldöd el. Az is lehet, hogy csak kivetítetted rá az érzéseidet. Lehet, hogy épp azért hajtott rád, mert házasként ágyba vihetett volna elköteleződés nélkül is. Volt olyan pasi, akinek csak addig kellettem, amíg rá nem jött, hogy beleszerettem. Ugyanilyen kiábrándító lehet, ha már nem vagy foglalt annak, aki csak szexre hajt. De az is lehet, hogy csak lezárta a dolgot és idő kell neki, hogy újra tudjon érezni.
13/15 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk lassan alakult. Pont mert kapcsolatom volt. Először egy kötetlen munka kapcsolat, ami barátság lett az online világban, majd a személyes találkozok is átváltoztak. A végén amikor szóba került, hogy mit érez egyikünk a másik iránt, szavakkal azt mondta amit hallani akartam, "Rendben" de az egész ember reakciója egy olyan átalakuláson ment keresztül, a délceg lovag hirtelen egy aggastyán lett. Volt egy rövid idő a kapcsolatunkban, amikor hangsúlyos volt a másik teste utáni vágy, még az elején, ez lecsitult, de nem tűnt el, nem az hajtott minket, mert emberileg is megismertük a másikat. Akik ismertek minket pedzegették, hogy több is van köztünk nem csak kollegális barátság, és nem csak szeretők vagyunk.
2018. aug. 17. 06:30
14/15 anonim válasza:
Ez a mostani találkozó miért történt? Te kezdeményezted?
15/15 A kérdező kommentje:
Szó szerint össze futottunk.
Senki se szervezte
2018. aug. 18. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!