Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fel lehet valakiben éleszteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet valakiben éleszteni a szerelmet újra, ha nem voltak nagy problémák?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
okkal múlt el
2017. dec. 12. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
De en nem adtam rá okot. Igaz hogy 1-2x gyerekes voltam de mondtam neki h megbántam. Nagyon szeretem pedig nem akarom.
2017. dec. 12. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

"Igaz hogy 1-2x gyerekes voltam de mondtam neki h megbántam."

És? Az egy dolog, hogy megbántad, attól még nem forgott vissza az idő kereke és nem lett visszacsinálva. Gyerekes partnerből én is hamar kiábrándulnék, aztán felőlem bánhatja ameddig akarja. Ha ő már nem nyitott feléd és nincsenek feléd érzései, akkor nem fogod őket erőszakkal visszahozni akkor se, ha fejreállsz, ideje elengedni.

2017. dec. 12. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Fel lehet csak mikor màr a sokadik megy akkor màr szinte lehetetlen eleinte meg elnézi az ember meg még ragaszkodik szereti de egy gyerekes viselkedéssel kilehet àmbràndulni a màsikbol mégha nem is szàndêkosan akarta megbàntani a màsikat .
2017. dec. 12. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekes viselkedés volt az oka. Más. Csak ezt azert hoztam fel mert ez volt az egyetlen dolog ami az én hibám volt. És ez is már tünet volt.
2017. dec. 12. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy ki hibája volt. Elmúlt, elmúlt. Elmúlt? El. Elmúlt. Teccikérteni?
2017. dec. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!