Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a nagy Ő-nek hitt valakiben csalodtak! Meséltek?
Nem hiszek ilyesmiben, hogy nagy ő, vagy az igazi, de volt valaki akivel nagyon komolyan gondoltuk. Azthittem én... a végére kiderült, hogy csak pótléka vagyok annak akivel már jó pár éve elváltak az útjaik, de még tartják a kapcsolatot, mint "barátok".
Na persze. Én ezt el is hittem az első 3 évben, de aztán koppannom kellett. Miután meg tudtam, hogy mik folytak a háttérben, egy pillanatról a másikra lett szerelemből, gyűlölet. Aztán már semmi.
Átvert.
aztmondta van egy álma segiteniakartam a megvvalisitásában (akaratlanul is segitettem) közben ő végig hazudott nekem kihasznált tönkretett mint anyagilag mint emberileg egy roncs lettem azt igérte ha az álma beteljesül együttleszünk. Azota se vagyunk...
Haragszom rá de nagyon. Ugyanakkor mindennél jobban szeretem még most is és mint 10éve megismerkefésünkor a nagy őnek tartom. Senki más nem kell csak ő és csak ő is fog kelleni mig élek (ismerem magam sajnos ennyire) már nem várom tudom hogy soha tobbé nem fogom őt látni... ezért piszokul szenvedek nap mint nap... nemtudom mi lessz a vége.
Fiatal felnőttként elég érett gondolkodással jövőbeli tervekkel, hatalmas szerelemmel indult nagy véletlenek sorozatával mármint ami az ismerkedés kezdetét jelenti.
Távkapcsolat egy nyúlnak nevelt lánnyal, aki fél az anyjától mint a tűztől. Egy pár gyönyörű év aztán anya WIN! Nem állt ki Értünk End. A mindenem volt. Szerintem ezt nem kell jobban fejtegetni mert benne van Minden.
Amit el tudsz képzelni minden volt. Leszrom tablettától kezdve a flegmaságon át a minden rendbe van -ig.
Akkor megtörtem immár 5 éve, nem tartom azóta teljesen épnek magam. f25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!