Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, akik a nagy Ő-nek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik a nagy Ő-nek hitt valakiben csalodtak! Meséltek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, mik zajlottak le bennetek, amikor tényleg nagyon szerelmesek lettetek és a nagy Ő-nek tartottatok valakit, kiemelkedett a többi sszerelmeitek közül és félreismertétek, nagy pofáraesés , kudarc, csalodás lett a vége. Mi történt és hogyan éltétek meg, utolag is nagy Ő-nek tartjátok-e vagy sem.
2016. jún. 13. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazából visszatekintve nem volt akkora csalódás, annak idején sokkal nagyobbnak tűnt. A helyzet az volt vele, hogy mindig is a saját érdekei, élete, karrierje volt a középpontban, aztán jöttem én a sorban. Talán a sors fintora, hogy nem sikerült neki szakításunk után az egyik legnagyobb célját elérnie karrier téren az életben.
2016. jún. 13. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszek ilyesmiben, hogy nagy ő, vagy az igazi, de volt valaki akivel nagyon komolyan gondoltuk. Azthittem én... a végére kiderült, hogy csak pótléka vagyok annak akivel már jó pár éve elváltak az útjaik, de még tartják a kapcsolatot, mint "barátok".

Na persze. Én ezt el is hittem az első 3 évben, de aztán koppannom kellett. Miután meg tudtam, hogy mik folytak a háttérben, egy pillanatról a másikra lett szerelemből, gyűlölet. Aztán már semmi.

2016. jún. 13. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok,tudom, hogy sokan nem "hisznek" a nagy ő-ben, tehát annyival kiegészitem, hogy a nagy Ő kifejezést értéstek ugy, hogy az eddigi legmeghatározobb , legnagyobb, valamiért kiemelkedő szerelem.
2016. jún. 13. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Átvert.

aztmondta van egy álma segiteniakartam a megvvalisitásában (akaratlanul is segitettem) közben ő végig hazudott nekem kihasznált tönkretett mint anyagilag mint emberileg egy roncs lettem azt igérte ha az álma beteljesül együttleszünk. Azota se vagyunk...

Haragszom rá de nagyon. Ugyanakkor mindennél jobban szeretem még most is és mint 10éve megismerkefésünkor a nagy őnek tartom. Senki más nem kell csak ő és csak ő is fog kelleni mig élek (ismerem magam sajnos ennyire) már nem várom tudom hogy soha tobbé nem fogom őt látni... ezért piszokul szenvedek nap mint nap... nemtudom mi lessz a vége.

2016. jún. 13. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
úgy, hogy azóta sem volt senkim, immáron 5 éve. És nem is lesz a jövőben sem! még1x nem fogok pofára esni.
2016. jún. 13. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés közben jöttem rá hogy ő lenne az, de már az elején is sejtettem. Aztán egy darabig elvoltunk meseszerű kapcsolat X ideig. A vége pedig mindegyiknek ugyanaz lett... megcsalt, megcsalt, megcsalt. Röviden ennyi. Fél év kellett minimum mindegyikhez hogy annyira feldolgozzam hogy tudjak újra ismerkedni de már nem igazán hiszek az ilyenben. Már nem várok semmit a nőktől. Ha két napig szeret valaki akkor addig, ha 20 évig akkor addig. Utóbbi jobban tetszene.
2016. jún. 13. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Borzasztóan sajnállak titeket, én nő vagyok, de soha senkit nem csaltam meg, ellenben engem...
2016. jún. 13. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Azért durva, hogy pár hü(lye)picca,hogy elcseszi a szemléletet a nőkről. Persze ez fordítva is így van. Olyanoknak kellene összejönni aki mindketten így jártak és már soha nem akarnak csalódni... Csak hát ugye bizalom és őszinteség megingott, nehéz gyanakvás nélkül folytatni.
2016. jún. 13. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiatal felnőttként elég érett gondolkodással jövőbeli tervekkel, hatalmas szerelemmel indult nagy véletlenek sorozatával mármint ami az ismerkedés kezdetét jelenti.

Távkapcsolat egy nyúlnak nevelt lánnyal, aki fél az anyjától mint a tűztől. Egy pár gyönyörű év aztán anya WIN! Nem állt ki Értünk End. A mindenem volt. Szerintem ezt nem kell jobban fejtegetni mert benne van Minden.

Amit el tudsz képzelni minden volt. Leszrom tablettától kezdve a flegmaságon át a minden rendbe van -ig.

Akkor megtörtem immár 5 éve, nem tartom azóta teljesen épnek magam. f25

2016. jún. 13. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!