Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallott már valaki szerelmet hasonló módon?
Figyelt kérdés
Ezelőtt egy jó pár évvel szerelmes lettem a főnökasszonyba. Volt férje, de ugye ilyenkor ez senkit nem érdekel. Ilyenkor az ember nem lát és nem hall. Én melós voltam, ő meg irodista. Mivel nem tudtam a közelébe férkőzni, elkezdtem a magam módján udvarolgatni. Csak egy pár példa, felvittem egy szál rózsát bekopogtam és az irodaajtó elé tettem a virágot. Mire kijött én eltűntem. Különböző plüssfigurákat talált az autója elejére kötve,őt dicsőítő levelet talált az autójába. Egyszer még az autóját is körberaktam piros szegfűvirággal. Mindenzt a munkahelyen, persze vigyázztam hogy senki ne lásson és hogy neki se okozzak bajt. A legjobb az volt mikor egy táblára ráirtam hogy szeretlek, odairtam a nevét is. Megvártam egy utcába és mikor jött az autóval akkor felemeltem hogy lássa, és látta. Volt egy segitőm is, engem nem ismert meg a nőci mert teljesen el voltam maszkirozva. Azután mikor látott a melóba mindig rámmosolygo t. Biztos észrevette hogy mindig megnézem, tudta hogy tetszik nekem. Visszatekintve semmit nem bántam meg, ha kell 60 évesen is megcsinálom, ha szerelmes leszek.2018. júl. 10. 15:46
3/6 A kérdező kommentje:
Nem lett meg,ő kilépett a házasságból mert a férje alkesz volt és bántotta. Összeállt egy fiatalabb gyerekkel. Szerencsére azóta sokkal jobb az élete.
2018. júl. 10. 16:24
4/6 anonim válasza:
"A legjobb az volt mikor egy táblára ráirtam hogy szeretlek, odairtam a nevét is. Megvártam egy utcába és mikor jött az autóval akkor felemeltem hogy lássa, és látta. Volt egy segitőm is, engem nem ismert meg a nőci mert teljesen el voltam maszkirozva."
Kár, hogy kamu.
5/6 A kérdező kommentje:
4-es . Miért lenne kamu? Te megcsinálnád?
2018. júl. 10. 16:35
6/6 anonim válasza:
Ez számomra inkább ijesztő,bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!