Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vallott már valaki szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallott már valaki szerelmet hasonló módon?

Figyelt kérdés
Ezelőtt egy jó pár évvel szerelmes lettem a főnökasszonyba. Volt férje, de ugye ilyenkor ez senkit nem érdekel. Ilyenkor az ember nem lát és nem hall. Én melós voltam, ő meg irodista. Mivel nem tudtam a közelébe férkőzni, elkezdtem a magam módján udvarolgatni. Csak egy pár példa, felvittem egy szál rózsát bekopogtam és az irodaajtó elé tettem a virágot. Mire kijött én eltűntem. Különböző plüssfigurákat talált az autója elejére kötve,őt dicsőítő levelet talált az autójába. Egyszer még az autóját is körberaktam piros szegfűvirággal. Mindenzt a munkahelyen, persze vigyázztam hogy senki ne lásson és hogy neki se okozzak bajt. A legjobb az volt mikor egy táblára ráirtam hogy szeretlek, odairtam a nevét is. Megvártam egy utcába és mikor jött az autóval akkor felemeltem hogy lássa, és látta. Volt egy segitőm is, engem nem ismert meg a nőci mert teljesen el voltam maszkirozva. Azután mikor látott a melóba mindig rámmosolygo t. Biztos észrevette hogy mindig megnézem, tudta hogy tetszik nekem. Visszatekintve semmit nem bántam meg, ha kell 60 évesen is megcsinálom, ha szerelmes leszek.
2018. júl. 10. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja,egyáltalán nem creepy...
2018. júl. 10. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
tökjó :D és végül meglett?
2018. júl. 10. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem lett meg,ő kilépett a házasságból mert a férje alkesz volt és bántotta. Összeállt egy fiatalabb gyerekkel. Szerencsére azóta sokkal jobb az élete.
2018. júl. 10. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"A legjobb az volt mikor egy táblára ráirtam hogy szeretlek, odairtam a nevét is. Megvártam egy utcába és mikor jött az autóval akkor felemeltem hogy lássa, és látta. Volt egy segitőm is, engem nem ismert meg a nőci mert teljesen el voltam maszkirozva."

Kár, hogy kamu.

2018. júl. 10. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es . Miért lenne kamu? Te megcsinálnád?
2018. júl. 10. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez számomra inkább ijesztő,bocsi.
2018. júl. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!