Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, hogy nem erzem iranta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy nem erzem iranta azt a bolond szerelmet?

Figyelt kérdés

Par honapja ismerkedek egy pasival komolyabban, elotte is ismertuk egymast , de kb. 2-3 honapja kerultunk egymashoz kozelebb ugy, mint ferfi es no, nem pedig haverokkent.

Eleg komolynak erzem mar most a dolgot, mar megbeszeltuk, hogy nem ismerkedunk massal, miota elsore randiztunk, mert nagyon szimpatikusak voltunk egymasnak. Minden szabadidonket egyutt toltjuk, rengeteget beszelgetunk, talalkoztunk mar egymas barataival (szulokkel nem) , utcan kezenfogva setalunk. Nem mondtuk ki, hogy jarunk, de egy ideje mar ugy viselkedunk, mint akik kapcsolatban vannak. Tudom, ez nem szamit sokat, csak azert irom le, hogy ertsetek.

Nagyon jol erzem vele magam, annyira kedves es figyelmes, jol ki ismeruk mar egymast, vele csak ugy repul az ido. Kulsore is nagyon vonz, a szex isteni, es torodik velem, minden letezo modon.

Imadom , ha hozzam bujik, imadom az illatat, imadom csokolni. Mindent tokeletsnek latok benne (idaig - tudom , aztan felbukkannak a hibak is) , sok kozos van bennunk. Majdnem minden tokeletes.

Viszont nem erzem azt a hatartalan szerelmet. Elozo (es eddig egyetlen) kapcsolatomban tiszta orult voltam, annyira szerettem a volt parom. Egy honap utan mar kimondtam, hogy szeretem, es onnan kezdve kezdtunk hivatalosan jarni. Remegett mindenem ha meglattam, levert a viz, bizsergett a gyomrom, tiszta zavarban voltam, szoval tudjatok, a rozsaszin kod. Aztan vege lett egy most lenyegtelen ok miatt, de azota vigyazok a pasikkal.

Egy evre a szakitas utan kezdtem el ismerkedni ezzel a pasival , mint irtam, mar honapok ota toltjuk szivesen egymassal az idonket, de nem erzem a fent leirt fajta szerelmet.

Varom, hogy irjon, varom a talalkozokat, erzem, hogy hianyzik ha nincs velem, es vigyorgok mint a hulye, ha meglatom, oromomben.kicsit ideges szoktam lenni, de mast nem erzek. O mar kuldott nekem szivecsket, mondta hogy imad, hogy hianyzok neki. A szeretlek szot meg nem mondta/ irta. En csak annyit mondtam el, hogy sokszor szokott hianyozni nekem.

Nem etetem, nem fogok olyat mondano, amugy nem ugy van, csak amit erzek!

Normalis dolog ez szerintetek? Nem vagyok nagyon tapasztalt parkapcsolat teren, csak egyszer voltam szerelmes eletemben, de akkor nagyon.

Mi sulhet ki egy ilyen dologbol?

Eszem agaban sem lenne eldobdni a pasit, csak nem tudom, miert van ez.

23L

2018. júl. 3. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Mert csalódtál valamilyen szinten és most görcsösen "véded" magad. Azért nem érzed azt, amit a másikkal, mert erőlteted a racionalitás és nem az érzelmeid éled meg. Ha kicsit visszaveszel az agyalás ól, akkor jönnek az érzések is meglátod.

31/f

2018. júl. 3. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem baj, sőt talán jobb is nehezebben tudnának félrevezetni, nem tudom mi okból mentél szét az exeddel, de pont miatta vagy ovatosabb.

Hidd el amit leírtál a kapcsolatotokról az az igazi szerelem. Mikor jól érzed magadat vele, ilyenkor minden más nem érdekel, az esetleges gondjaidat is el tudod felejteni, mellette egésznek érzed magadat, hiánya megvisel... Ennél több már nem is kell.

2018. júl. 3. 19:49
 3/12 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom az eddigi valaszokat!

De mi van akkor, ha nem tudom kimondani azt, hogy szeretem?

Egyszeruen keptelen lennek ra, mert hiaba erzem vele nagyon jol magam, nem erzem azt, hogy oszinte lenne, ha ezt mondanam.

2018. júl. 3. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden szerelem mas. Az elozot lezartad magadban biztosra? A srac mennyi idos?
2018. júl. 3. 19:54
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Lehetséges, hogy azért nincs az elájulok a közelében érzés, mert barátként kezdtétek, tehát az a félelmetes időszak kimaradt, amikor plátóian csodáltad messziről a nagy Ő-t és ha véletlen hozzád szólt 2 szót, már remegtél mint a kocsonya. Ettől még lehetsz őrületesen szerelmes.

Amúgy én is hasonlót éltem át. 20 évesen voltam ilyen gyomorremegősen, elpirulósan szerelmes, de az plátói maradt. 29 évesen ismertem meg a férjem, mi barátként kezdtük. Nagyon hamar, már második találkozón éreztem, hogy kezdek beleszeretni, de valahogy biztonságos közegben ismerkedhettünk, volt ürügy, rengeteget leveleztünk a neten, a nagy vallomások egy része is neten történt, max. a monitornak pirulhattam el, mire odajutottunk, hogy kimondtuk, mi van köztünk, már biztonságban éreztem magam. Olyan szép lettem, hogy mindenki észrevette, volt rég látott ismerősöm, amikor meglátott, azt kérdezte. MI VAN??? Rám volt írva, szóval biztosan szerelmes voltam. Amikor krízisbe jutottunk, belebetegedtem.

És mégis, most, hogy ő is elmúlt és újra szerelmes vagyok, megdöbbent, mert ez a férfi pont az, mint 20 évvel ezelőtt. Azt hittem, azért volt más a férjemmel, mert 29 évesen már kinőttem a kézremegős időszakból. Most meg kiderült, hogy dehogy. Két épkézláb mondatot nem tudok kinyögni a közelében, reszketek, levegőt sem kapok...Hát, ez másfajta szerelem. És legalább olyan reménytelen, mint az az első volt.

2018. júl. 3. 19:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, azt en is tudom, hogy ket egyforma nincs.

De azert eleg nagy ugrasnak erzem egyiket a masikhoz kepest.

Azt tudom, hogy szenvednek, ha nem lenne velem, nem beszelgetnenk, es akar 1-2 napot is nehezen viselek, ha addig nem talalkozunk.

Legelsore azt, hogy hianyzik nekem, 1 honappal ezelott tudtam leirni,Facebookon beszelgettunk epp, es elotte annyira ideges voltam, akkor ereztem, hogy muszaj ezt elmondanom, mert ezt erzem, es azt akarom , hogy tudja. Leirtam neki, azt valaszolta , hogy en is hianyzom neki. Akkor nagyobb megkonnyebultem es repkedtem az oromtol.

Erdekes, mert azota ritkan ereztem ilyet, de rendszeresen mondom neki, ha hianyzott, mert tenyleg.

2018. júl. 3. 20:03
 7/12 A kérdező kommentje:

25 eves egyebkent.

Tudom, idiotan hangzik az egesz kerdes, de elotte nem kerdojeleztem meg, hogy szerelmes vagyok- e, mert tudtam es ereztem.

Most viszont teljesen mas az egesz, es tanacstalan vagyok.

Vajon ennyi a plafon? Vagy ez csak alakulgat meg?

2018. júl. 3. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Alakulhat is még, de lehet, hogy nem lesz csapongóbb. Ha egy kapcsolatod volt előtte, akkor az is lehet magyarázat, hogy változtál, idősebb vagy, mint akkor és a régi srác is fiatalabb volt. Ez normális.
2018. júl. 3. 20:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első szerelem mindig olyan mint amit írtál.Ne hasonlítsd hozzá.
2018. júl. 5. 19:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Minden szerelem más. Valamelyik totál elveszi az eszed, valamelyik lassan alakul ki. Ha az ember túl van már pár csalódáson akkor óvatosabb lesz. Szerintem ez normális. Hagyj még időt saját magadnak.
2018. júl. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!