Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, hogy nem erzem iranta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy nem erzem iranta azt a bolond szerelmet?

Figyelt kérdés

Par honapja ismerkedek egy pasival komolyabban, elotte is ismertuk egymast , de kb. 2-3 honapja kerultunk egymashoz kozelebb ugy, mint ferfi es no, nem pedig haverokkent.

Eleg komolynak erzem mar most a dolgot, mar megbeszeltuk, hogy nem ismerkedunk massal, miota elsore randiztunk, mert nagyon szimpatikusak voltunk egymasnak. Minden szabadidonket egyutt toltjuk, rengeteget beszelgetunk, talalkoztunk mar egymas barataival (szulokkel nem) , utcan kezenfogva setalunk. Nem mondtuk ki, hogy jarunk, de egy ideje mar ugy viselkedunk, mint akik kapcsolatban vannak. Tudom, ez nem szamit sokat, csak azert irom le, hogy ertsetek.

Nagyon jol erzem vele magam, annyira kedves es figyelmes, jol ki ismeruk mar egymast, vele csak ugy repul az ido. Kulsore is nagyon vonz, a szex isteni, es torodik velem, minden letezo modon.

Imadom , ha hozzam bujik, imadom az illatat, imadom csokolni. Mindent tokeletsnek latok benne (idaig - tudom , aztan felbukkannak a hibak is) , sok kozos van bennunk. Majdnem minden tokeletes.

Viszont nem erzem azt a hatartalan szerelmet. Elozo (es eddig egyetlen) kapcsolatomban tiszta orult voltam, annyira szerettem a volt parom. Egy honap utan mar kimondtam, hogy szeretem, es onnan kezdve kezdtunk hivatalosan jarni. Remegett mindenem ha meglattam, levert a viz, bizsergett a gyomrom, tiszta zavarban voltam, szoval tudjatok, a rozsaszin kod. Aztan vege lett egy most lenyegtelen ok miatt, de azota vigyazok a pasikkal.

Egy evre a szakitas utan kezdtem el ismerkedni ezzel a pasival , mint irtam, mar honapok ota toltjuk szivesen egymassal az idonket, de nem erzem a fent leirt fajta szerelmet.

Varom, hogy irjon, varom a talalkozokat, erzem, hogy hianyzik ha nincs velem, es vigyorgok mint a hulye, ha meglatom, oromomben.kicsit ideges szoktam lenni, de mast nem erzek. O mar kuldott nekem szivecsket, mondta hogy imad, hogy hianyzok neki. A szeretlek szot meg nem mondta/ irta. En csak annyit mondtam el, hogy sokszor szokott hianyozni nekem.

Nem etetem, nem fogok olyat mondano, amugy nem ugy van, csak amit erzek!

Normalis dolog ez szerintetek? Nem vagyok nagyon tapasztalt parkapcsolat teren, csak egyszer voltam szerelmes eletemben, de akkor nagyon.

Mi sulhet ki egy ilyen dologbol?

Eszem agaban sem lenne eldobdni a pasit, csak nem tudom, miert van ez.

23L

2018. júl. 3. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Pontosan tudom, mit érzel.

Három hatalmas csalódás után ismertem meg a jelenlegi párom. Már majdnem másfél éve együtt vagyunk, de talán háromszor mondtam ki neki, hogy szeretem.

Védem magam, mai napig óvatos vagyok vele, mert úgy érzem, ha esetleg majd csalódom benne, kisebb

2018. júl. 13. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
Bocsánat, szóval kisebb lesz a fájdalom.
2018. júl. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!