Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális egy majdnem 2 éves kapcsolatban hogy nem érzek szerelmet csak szeretetet?
Ez azt jelenti, olyan mintha 2 éve lenne kutyád...?
Szerintem normális kutyát tartani.
Én csak tudatosítottam veled, hogy mit jelent amit írtál.
Most meg fel vagy háborodva.
Én itt végeztem. Nem vagy beszámítható.
Ez attól függ szerintem, hogy milyen ez a szeretet. Mármint, az anyukádat és a barátaidat sem ugyanazzal a szeretettel szereted. Na, a szerintem a szerelmes szeretetnél is megvan az az érzés, amitől ez a szeretet több, mint amit az anyukád/barátaid/kutyád/stb iránt érzel. Ez olyan szeretet, ami kizárólagosan Neki szól, ha érted, hogy mire gondolok.
Ha viszont totál úgy érzed, hogy csak barátként szereted már, akkor baj.
Ezt neked kell érezni, hogy mégis milyen szeretetet érzel iránta.
Te tudod mire van igényed. Mi az ami jó neked. Ha neked ez elég egy boldog pàrkapcsolathoz akkor nincs vele baj, de az íràsod alapjàn ez neked nem elég.
Nekem személy szerint ez így kevés lenne egy kapcsolathoz. Èn vagy szerelmes vagyok vagy nem. Ha az vagyok akkor az nem múlik el holmi 2 év utàn. 2 év az semmi. Sose volt ez szerelem ha 2 év utàn nem érzed annak. Max valami fellàngolàs féle.
Igaz, én eleve nem hiszek abban, hogy a szerelem, màrmint az igazi, múlandó lenne. Èn legalàbbis kicsit sem érzem, hogy àtalakult vagy csökkent volna az érzés bennem, inkàbb erősebb lett az évek soràn. Mi mindketten így érezzük.
Azért a pàroddal se àrtana őszintének lenned. Hàtha nem szeretné olyanra vesztegetni az idejét aki nem szereti igazàn. Úgy mint egy tàrsat. Az rossz ha nem mondod el ezeket a pàrodnak, mert becsapod.. A kérdésed alapjàn egyébként nekem nem úgy tűnik, hogy te ebben a híg langyos fosban boldog vagy amiben a pàroddal élsz. Ha minden rendben lenne, a kérdést se tetted volna fel.
Ismerős, ezért csak anynit mondok: inkább az a fontos, hogy így leszeretnéd/tudnád-e élni - vele- az életedet?
Ha nem így akarod, akkor ha nem is msot, de később baj lesz. Ha már msot bánod, vagy hiányzik valami, mi lesz később? Megbánás? Hiányérzet, üresség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!