Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Múlthónapban elhunyt a nagynéném.Elmentem a temetésére,mikor hazaértem a barátom nem volt itthon(nem akartam hogy eljöjjön hísz mióta együtt vagyunk lassan 1 éve nem mutatkozott be a családomnak),a barátai azt mondták elmenekült itthonról mert én hisztizek.2017. dec. 4. 14:07
2/10 A kérdező kommentje:
mert?
2017. dec. 4. 14:13
3/10 anonim válasza:
Nem normális, hogy 1 év után még mindig nem mutattad be a családodnak.
4/10 anonim válasza:
Gondolom azért írja az első, mert egy ilyen alakkal együtt vagy. Sajnálom, hogy nem volt még részed tényleg boldog, egymást kölcsönösen támogató kapcsolatban, mert ha lenne viszonyítási alapod, akkor eszedbe se jutna a kérdés.
5/10 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy "helló anyós, após én vagyok az xy barátja". Neked kell őt bemutatni a családnak és törekedni rá, hogy jó kapcsolat legyen közöttük, vagy minimum tudjanak a másikról. A párod a családod része is, alapvető dolog, hogy a családi eseményeknek is részese. Ahol már a férfi elmenekül otthonról, az egy régen nem működő párkapcsolat.
6/10 anonim válasza:
Nem mutatkozott be? Neked kellene bemutatnod a családnak. Ennyi idő együttlét után már szerintem illendő.
A hiszti mindenkinek mást jelent...de ha már menekül, az nem jó.
OFF: erről eszembe jutott egy Family Guy részlet, amikor Stewie számon kérően üvölt az anyjának: "Talán fektessem le magam"?" Persze ezt csak az érti, aki ismeri a sorozatot és vágja az iróniát...
7/10 A kérdező kommentje:
tévedés,én be akartam mutatni,mondtam is neki,de ő nem jött,egy idő után meg már ráhagytam,mindig mondom neki ha megyek haza,majd jön ha akar.
2017. dec. 4. 15:59
8/10 anonim válasza:
Legyünk őszinték ..... tényleg hisztis csaj vagy??!!
Hogy el üldözted az tényleg nem normális egy kapcsolatban...::((?!
Tobb mint egy éves kapcsolatról van szó...
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a kérdező elüldözte volna. Az meg hogy a párod nem akarja megismerni a családod halott ügy. Az én exem se akarta. Ketté pedig nem tudtam szakadni végül szakítás lett. Meguntam sokmindent főleg azt hogy egy családi rendezvényre nem tudtam soha elcsalni. Szarul esik az az embernek hogy egy temetés után nincs kire számítson mert a párja elhúzta a csíkot. Szerintem ezt a kapcsolatot hagyd a fenébe.
10/10 anonim válasza:
Ez a kapcsolat kuka.Nem miattad elsősorban,főleg az állítólagos párod hozzáállása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!