Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kapcsolatban mikor még nem volt szex, akkor egy ilyen intimebb (Lent leírt) szituációhoz hogy álltok hozzá?
Pl a konyhapultnál álltok és a fiú megöleli a lányt. Csókolóznak, de a megszokottnál hevesebbre sikerül. A fiú már a lány pólója alatt fogja a lány hasát.
Már előjáték szerű az izgalom, de a lány mondjuk még nem akar szexet és oda súgja, hogy még ne.
Nos, férfiak ilyenkor mire gondoltok?
és a kijelentése előtt mire gondoltatok?
Mennyire volt a fejezetben az, hogy ebből most szex lesz?
Azért kezdtetek bele, hogy hátha szex lesz?
A kijelentése után abbahagyjátok, vagy ha élvezi és vevő rá, akkor mehet tovább ugyanolyan fokozaton a csók, abban a tudatban hogy nem lesz szex?
Mennyire csináljátok direkt nyomulás miatt?
Hány évesen és mennyi ideje vagyunk együtt?
Előtte nyilván arra gondoltam, hogy szex lesz. Ennyire nem bonyolult, mint amennyire ez túl van részedről ragozva.
Ha nem akarsz szexet -akkor mi a francért húzod fel így a pasit?
Nagyon amatőr és buta dolog....
(N/.)
Attól, mert nem lesz szex egy ilyen szituációból, egy petting simán belefér, sőt. Egy finom petting, le tud csillapítani. Szerintem természetes, ha valakit szeretek, akkor kívánok is és szeretnék vele lenni.
Nem keseredek el, ha visszautasít, de valami kárpótlás legyen, mert ha van barátnőm, akkor ne magamnak csináljam már. Legalább verje ki, abban aztán tényleg semmi nincs. 28/f
Ez rohadult gáz és ezt lányként mondom. Tulajdonképpen ha tudod még nem akarsz szexet és ennek ellenére belemész egy ilyen "jáktéba" aztán szegény srácot leállítod,előre tudod mit fogsz csinàlni,csak felizgatod a párod és húzod az agyát..hát én képen törölnélek és kidobnàlak mint a macskát sz@i!!! Ha én lennék a pasi helyében.
Nem azért de amikor nekem volt barátom volt csók,ölelés,de annyit az elején megbeszéltünk,hogy a szexel még várunk. Nem örökké, egy hónap után történ meg. De nem csináltam belőle hülyét nem hitegettem azzal,hogy elmegyek egy bizonyos szintig és a fülébe súgom még ne dugjunk. Szánalmas vagy! Talán érdemes megdumálni,hogy te még várni szeretnél. Mondjuk nem értem mire? Ha mondjuk egy ideje ismeritek egymàst és valóban kívánod akkor szexelhetnétek is már. Elvégre nem csak a férfi akar szexelni. Vagy kötelező jó kislány módjára fél évet várni? Én sem azonnal tártam szét,vártam,de egy idő után feleslegesnek láttam,hogy húzzam az időt,mert szerettem kívántam a páromat.
Tipikus kislányos a hozzáálásod! Ilyet a tinik csinálnak!
L
Jaa és a PETTING beleférne azért,legalább ennyit! De ha te ezzel szívességet tennél csak én nem akarod azt sem igazából akkor először nőlj fel!
L
"Csókolóznak, de a megszokottnál hevesebbre sikerül. A fiú már a lány pólója alatt fogja a lány hasát.
Már előjáték szerű az izgalom,"
Ezt te írtad kérdező!
Képzeld ez testiség..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!