Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, kapcsolatban mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kapcsolatban mikor még nem volt szex, akkor egy ilyen intimebb (Lent leírt) szituációhoz hogy álltok hozzá?

Figyelt kérdés

Pl a konyhapultnál álltok és a fiú megöleli a lányt. Csókolóznak, de a megszokottnál hevesebbre sikerül. A fiú már a lány pólója alatt fogja a lány hasát.

Már előjáték szerű az izgalom, de a lány mondjuk még nem akar szexet és oda súgja, hogy még ne.

Nos, férfiak ilyenkor mire gondoltok?

és a kijelentése előtt mire gondoltatok?

Mennyire volt a fejezetben az, hogy ebből most szex lesz?

Azért kezdtetek bele, hogy hátha szex lesz?

A kijelentése után abbahagyjátok, vagy ha élvezi és vevő rá, akkor mehet tovább ugyanolyan fokozaton a csók, abban a tudatban hogy nem lesz szex?

Mennyire csináljátok direkt nyomulás miatt?

2017. nov. 4. 08:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te lány vagy vagy fiú? Korod?
2017. nov. 4. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Biztos jól esne a péniszemnek, ha felhúznád és nem sütnéd el. :D
2017. nov. 4. 10:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát nem muszáj dugni, de annyit tényleg megtehet a csaj, hogy kiveri, ha már így felizgatott.

Ha viszont még erre se hajlandó, akkor szerintem joggal lennék berágva, hogy akkor minek húzott így fel?

2017. nov. 4. 10:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem baj ez, legalább időben ki lehet szelektálni a pasikat :)
2017. nov. 4. 10:41
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Fiúk amúgy ezt hogy képzelitek el ilyenkor? A nő szopjon le titeket és ennyi? Azzal nem kell semmit kezdeni, hogy ő is "felhúzódott", a kölcsönös orál nem jár? Vagy élvezzen el attól, hogy farok van a szájában?

Én szűz vagyok, de nekem rosszul esne ha a párom a lepippantást elvárná, engem meg úgy hagyna felhúzottan.

2017. nov. 4. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:
5%
Mi az hogy nem lesz szex?? Neeem, ilyen nővel egy percet sem tudnék kibírni. Ezzel el lehet kergetni világgá. Nekem intelligens, felnőtt viselkedés kell, nem egy irracionális, buta kis tini.
2017. nov. 4. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Sírok a válszokon, de komolyan. Sz.pjon le a lány vagy verje ki, mert a pasi egy csóktól és a lány hasának érintésétől annyira felizgult... és akkor csodálkoznak, hogy nincs nőjük és nem tekintik férfinak max kisfiúnak, hát nem is értem miért. ez pont az a típus lehet, aki annyira nem volt nővel, hogy a fülén folyik ki a sperma már, és kb mindennel "felhúzza" a lány. De nyugi kérdező, a férfiak többsége normális, vesz egy két mély levegőt és lecsillapodik, mert tudja, hogy a szex a kölcsönös élvezetről szól.
2017. nov. 4. 10:54
 18/22 anonim ***** válasza:
31%
Addig milyen kapcsolatról beszélsz, amíg nem történt szex sem? Ez elvileg a felnőtt párkapcsolatok kategória, mégis tele van tini kérdésekkel...
2017. nov. 4. 11:03
 19/22 A kérdező kommentje:
18# ha ez nem kapcsolat, akkor menj át a házasság rovatba.
2017. nov. 4. 11:10
 20/22 anonim ***** válasza:
10%
Te meg ne akarj kapcsolatot egy olyan emberrel, akiben még annyira sem tudsz megbízni, hogy képes legyél vele szexelni.
2017. nov. 4. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!