Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kapcsolatban mikor még nem volt szex, akkor egy ilyen intimebb (Lent leírt) szituációhoz hogy álltok hozzá?
Pl a konyhapultnál álltok és a fiú megöleli a lányt. Csókolóznak, de a megszokottnál hevesebbre sikerül. A fiú már a lány pólója alatt fogja a lány hasát.
Már előjáték szerű az izgalom, de a lány mondjuk még nem akar szexet és oda súgja, hogy még ne.
Nos, férfiak ilyenkor mire gondoltok?
és a kijelentése előtt mire gondoltatok?
Mennyire volt a fejezetben az, hogy ebből most szex lesz?
Azért kezdtetek bele, hogy hátha szex lesz?
A kijelentése után abbahagyjátok, vagy ha élvezi és vevő rá, akkor mehet tovább ugyanolyan fokozaton a csók, abban a tudatban hogy nem lesz szex?
Mennyire csináljátok direkt nyomulás miatt?
Hát nem muszáj dugni, de annyit tényleg megtehet a csaj, hogy kiveri, ha már így felizgatott.
Ha viszont még erre se hajlandó, akkor szerintem joggal lennék berágva, hogy akkor minek húzott így fel?
Fiúk amúgy ezt hogy képzelitek el ilyenkor? A nő szopjon le titeket és ennyi? Azzal nem kell semmit kezdeni, hogy ő is "felhúzódott", a kölcsönös orál nem jár? Vagy élvezzen el attól, hogy farok van a szájában?
Én szűz vagyok, de nekem rosszul esne ha a párom a lepippantást elvárná, engem meg úgy hagyna felhúzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!