Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan békítsem ki a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan békítsem ki a vőlegényem?

Figyelt kérdés

Egy hete szakított velem, azt mondja már nem szeret, amit én valamiért nehezen hiszek el, mert eléggé megbántottam, de azért, ha ő megbánt, azért nem szeretek ki belőle, meg nem szakítok vele, és ő is sokszor bántott már meg.

Őszintén elmondtam, hogy nagyon sajnálom, és bár máshogy álltam volna hozzá

Szerintetek csak haragból mondja, vagy tényleg így érzi? Egyszer évekkel ezelőtt volt már ilyen, sikerült belőle kilábalnunk és nagyon boldogok is voltunk ezidáig, most is egy hülyeségen vesztünk össze már 1 hónapja.

Nem tudom, hogyan viszonyuljak hozzá, írjak, ne írjak, eddig kerestem 5 napon át, próbáltam meggyőzni, hatni rá, de azt mondta, hogy már nem érez semmit, amit én meg érzek, hogy nincs így, csak már annyira fáj.

Mit tegyek? Írjak neki? vagy várjak 1-2 napot? Tudom, hogy szeret de szerintem haragszik rám, bár ő azt mondja, hogy nem. Múlthéten még állítása szerint szeretett és sok év van mögöttünk. Én nagyon szeretem, és mindent átgondoltam, miben hibáztam, és annyira elmondanám neki, de már ezzel nem szeretném traktálni, csak újra átölelni a szerelmem

2020. máj. 1. 17:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
de beszéltünk mindennap, csak volt, hogy ő nem volt nyitott békülni, volt hogy én
2020. máj. 1. 18:25
 12/30 A kérdező kommentje:

"Mikor nagy kegyesen megbocsájtottál, akkor ő már nem akart békülni. Jól értem?"

Nem, bár tudom, hogy össze-vissza írok, bocsi

nem így volt, valahogy ez ennél bonyolultabb

2020. máj. 1. 18:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Már látom, hogy a kommunikációval lesz itt probléma.

Többek között ezért nem érted, hogy vége, részéről lezárva. Neked írásban, két példányban, tanúkkal igazolva kell benyújtani a szakítást, hogy végre felfogd?

Ez volt az utolsó csepp. Ahogy nézem, ti eddig is csak nyírtátok egymást.

2020. máj. 1. 18:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Hetekkel ezelőtt vesztetek össze, és 1 hete szakított. Volt ideje átgondolni, ha nem is írod le mi történt, nyilvánvaló, hogy alapvető problémák voltak.

Lehet, hogy szeret, de van olyan, amikor eltörik valami, és már nincs ereje, kedve ragaszgatni valakinek; valószínűleg vele is ez történt.

2020. máj. 1. 18:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy te akkor sem szeretsz ki a másikból, ha bánt téged, de nem vagyunk egyformák. Ha érzékeny pontra tapintottál, eltört benne valami, akkor onnan már nincs visszaút.

Nekem is volt egy olyan exem, aki képes volt egyetlen mondattal elérni, hogy örökre meghaljon bennem valami, pedig előtte ő volt a mindenem.

2020. máj. 1. 19:24
 16/30 A kérdező kommentje:
óh..bennem hányszor halt már meg valami miatta.. a mi kapcsoltunk pont nem olyan, volt, hogy ha valami elromlik kidobjuk..mindketten ezen az állásponton voltunk..de tény, hogy én csesztem el most, és attól még jobban kellett volna vigyáznom a szerelmünkre..
2020. máj. 1. 19:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de egyszer mindenkinél betelik a pohár. Szerintem egyelőre nem tudsz mást tenni, mint várni kicsit, hátha meggondolja magát.

Bár igazából neked szükséged van egy olyan házasságra, amiben örökké cdak veszekedtek? :/

2020. máj. 1. 19:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, akinél építkezés közepén vagytok?

Ha azta nem keresett, akkor részéről ez lezárt ügy. Esetleg egyszer úlj le vele a jövő héten beszélni, de ha ő eldöntötte, tartsd tiszteletben.

2020. máj. 1. 19:41
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén: ha ennyit szenvedtél mellette, minek akarsz békülni? Pláne hozzámenni?

Vagy mazochista vagy és azt élvezed, ha bántanak. Vagy csak ostoba, és nem érdekel, ha 30 évig szenvedsz egy pocsék házasságban, csak 4 órát parádézhass fehér ruhában, és verhesd a melled, hogy feleség vagy.

2020. máj. 1. 19:41
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ő pasija mondta le az esküvőt. Hihetetlen hogy még mindig nem fogja fel, hogy a pasi nem akar tőle semmit.
2020. máj. 1. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!