Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kislányom, a vőlegényemtől, de az exembe vagyok szerelmes! Nem tudom, mit tegyek. Szerintetek?
Ha nem jó, akkor lépj.
Nem tudok sokmindent hozzáfűzni.
Olyan kapcsolatban minek élni, ami nem működik?!
Szerintem nem lenne az sem gond, ha újrakezdenétek a volt párral.
A mostani párod nem tisztel, nem szeret, sem téged, sem a kislányokat. Ha elhagynád, nem valószínű, hogy összeomlana benne, viszont ha vele maradsz, magadat fixen tönkre teszed, és a gyereknek sem jó egy olyan apával felnőni aki nem szereti. Ráadásul, ha a volt párod valóban szeret és te is őt, akkor a kettőtök életét is megkeseríted azzal, hogy nem vagytok együtt, mikor amúgy ez lehetséges lenne.
De egyébként ha az exedet kivonjuk az egyenletből, akkor is egyértelmű lenne, hogy azzal a férfival aki úgy viselkedik, mint a mostani párod, nem kellene együtt lenned. Köszönd meg neki az anyagi segítséget és ha problémát okoznak az említett pénzügyek, találjatok valami kompromisszumot, aztán köszönjetek el egymástól.
Egyetértek az elsővel, viszont nem biztos, hogy én a volt pasiban megtudnék bízni.
1; elhagyott minden ok nélkül ➡️ valószínűleg nem szeretett
2; azt mondja rossz a kapcsolata. Legtöbb házas férfi ezt hazudja. Ha nem is hazudja. Előbb elkellene válnia, úgy udvarolnia neked. Mi van ha most ezt mondja, aztán megint ok nélkül lelép, vagy vissza megy az asszonyhoz. Láttunk már ilyet
3; ha tehetném , én mindkettő palit hanyagolnám. Szerintem nem vagy szánalmas, csak naiv, és nem úgy jöttek össze a dolgok. Megesik. Ne temesd magad most e-miatt.
Szüleid nem tudnának segíteni ?
Igaz, ami igaz, jó nagy hülye voltál, hogy gyereket szültél ennek a pasinak!
Hogy mit csinálj? Én a helyedben szakítanék és költöznék. Van egyáltalán hova menned vagy ki tudsz venni egy albérletet és eltartani magatokat?
Amúgy, ha elhagyod a mostani párod, azt ne az exed miatt tedd meg, hanem magadért és a kislányodért! És lehetőleg ne az exeddhez akarj összekötözni!
3. Vagyok.
Azt hiszem, én várnék a váltás előtt. Kicsit összeszedném magam minden tekintetben. Kicsit többet kellene tudni. Milyen szakmád van ? Munkahelyi kilátások ? Egyedül nem annyira egyszerű egy gyerekkel, bárki bármit mond. Talán várnék amíg bölcsibe megy a gyerek, aztán keresnék valami munkahelyet. Félre rakott pénzed van ?
Leírhattad volna 2 szóval: AlfaÖzvegy vagyok.
Vagyis néhányszor megvaxott ega Alfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!