Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tesz semmit ha tetszek neki szerelmes belém? Én ezt észre veszem mindjárt. Csináljak en valamit?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és észre vettem hogy az egyik munkatársamnak tetszek és mióta ezt észre vettem én is többet figyelek rá nekem is bejön 😃 szokott neten is irkalni sokat de semmi olyat nem ír hogy tetszek neki, miért?
Észre veszem ha valaki úgy néz rám...
Nincs neki senkije nekem sincs senkim, ő 5 évvel öregebb tőlem
2020. márc. 2. 23:02
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a net beszélgetésből még ezt nem érzékelte.
Hagyd a fenébe a netet. Személyesen beszélgess vele. Bármiről. Ha tényleg vonzódik hozzád, akkor megragadja a lehetőséget egy kávéra, akár közös programra
2/3 anonim válasza:
Tégy lépéseket, hogy beinduljon: hívd el kávézni, jelezd egyértelműbben felé, hogy bejön neked.
3/3 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Az, hogy valaki külsőre bejön, az nem azt jelenti, hogy szerelmes vagyok belé. És bejönni meg bejöhet millió ember is. Nem jelenti azt, hogy kapcsolatba kell lépnem velük csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!