Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes lenne a volt vőlegénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne a volt vőlegényemmel kibékülni?

Figyelt kérdés
Hosszú story. Amerikai állampolgár. Még itt ismerkedtünk meg. Együtt is voltunk 2 évig. Nagyon szerelmes voltam. Eljegyzett. El is akart venni feleségül. Aztán vissza rendelték Amerikába. Családi okból nem tudtam vele menni, mert anyu beteg lett és itthon kellett maradnom, hogy segítsek. A kapcsolat tovább folyt online, de az időeltolódás, a távolság sok szomorú percet, vitát szült. És mivel ezek megszaporodtak és általában egy egy Skype beszélgetésnek sírás lett a vége részemről, fogta és letiltott, merthogy nem akarta már a szenvedésem látni. 6 hónapig eltűnt. Már lezártam. Aztán újra jelentkezett, hogy átköltözik Európába és együtt lehetünk. Viszont 1. közben megismertem valakit, akivel még nem találkoztam, de nagyon begérkőzött az elmémbe, 2. mindig azon gondolkodok, hogyha igazán szeretett volna, nem tűnik el így vagy nem ezt az utat választja. Most, hogy újra beszélünk, kezdem újra érezni a régi dolgokat, de már nem érzem őt annyira vonzónak, mint régen. Nem tudok már úgy ránézni. A múlt sokszor jár a fejemben. Szerintetek kiábrándultam belőle és hagyni kellene vagy megéri még egy próbát. Tökre nem tudom, mit kellene tennem. Egy iránymutatásnak örülnék.

2022. jan. 30. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Igen
2022. jan. 30. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha így le tudott tiltani akkor hagyd a francba, találsz olyat aki nem fog tiltani bármi történik is.
2022. jan. 30. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nem folytatnám vele. Eltünt 6 hónapra és most mintha mi sem történt volna visszalép?

Legközelebb gond lesz akkor ugyan ezt fogja csinálni?

Az ember ha szerelmes nem menekül a problema elől, hanem probálja megoldani.

2022. jan. 30. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe. Az ember élete nem átjáróház, amibe kénye-kedve szerint sétálgathat bárki.
2022. jan. 30. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Miféle magyarázat az hogy letilt mert nem bírja látni a szenvedésed. Hát ez minden csak nem értelmes kommunikáció.
2022. jan. 30. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Ez vőlegény? Vacillálni azon hogy egy ilyen férget visszafogadni? Viccnek is rossz...

Egyszerűen nem hiszem el hogy ezeket a butaságokat nők írják és nem férfi trollok.

2022. jan. 30. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lebetegszel akkor is letilt majd mert akkor meg nem akarja nézni hogy szenvedsz?

Ha valaki pityereg egy felnőtt férfi megnyugtatja es melegseget ad neki. Ő nem viselkedik felnott felelossegteljes férfi modjara mert soha nem fogod tudni mikor hagy majd cserben.

Bocsi az elobb kicsuszott a mobilom a kezembol majdnem es az ujjam a jelentes gombot erintette de szerencsere nem kuldte.

Szerintem jobbat erdemelsz. Szerintem, de ez az en véleményem, hogy jobb lenne nem foglalkoznod vele mert anno csunyan cserben hagyott mikozben neked nagyon nehéz volt es még családtag miatt is aggodtal mikozben segitettel is. Ő meg mit csinált a hiányodat igen hülyen reagálta le. Letilt mert hianyzik neked es ezert elbogted magad elotte? Tudod mennyi pasi orulne ennek, hogy huh mennyire szeret es mennyire hianyzom neki. De abban a pillanatban tudod mennyi pasi nyugtatott volna?

Ő nem férfiként viselkedett akkor. 6 hónapra eltűnt és letiltott téged pedig a párod volt. Ez minden csak nem szerelem.

Egy szerelmes férfi mindene lenne ilyenkor az egyetlen kapocs a mobil es mindent megtenne hogy ne érezd a távolságot.

Szerintem most inkább azzal kéne foglalkoznod, akivel alakulóban van.

2022. jan. 30. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy vacilál rajta. Amerikai, pénzes, talán jól is néz ki. Nyilván nem tiltotta le a kérdező, mert ott a lehetősége, hogy ezzel a faszival jegyet vált magának a nyugati világba és egy itteninél sokkal magasabb szintű jómódba. Ennek az álmáról még akkor sem mond le, ha így viselkednek vele. Szánalmas.
2022. jan. 30. 22:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Villamosmérnökként nem szorulok rá, köszi. Bárhol élhetnék és dolgozhatnék. De ugye mindenki magából indul ki... És mint hangsúlyoztam Európában fog élni, semmi köze nem lesz Amerikához. De a tipikus magyar mentalitás megint megmutatkozik. A szimpla rosszindulat. Pont az ilyenek miatt néznek le minden magyart külföldön.... Csak megjegyzem. Az ilyen nyomorultak miért írnak ide?
2022. jan. 30. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi ideig bírtátok online és mennyire a "semmiből tiltott le"? Előtte szólt?

Az USA-ban kicsit másképp kezelik ezt a szomorú vagyok/nem mutathatom magam szomorúnak helyzetet, mint itthon. Itteni fejjel azt mondanám, hogy ne tedd, de éltem az USA-ban rövid ideig, és ott rettenetes bunkóság mondjuk munka közben azt mondani, hogy bocsi, nem szolgálom ki a vevőt, mert belevágtam a vénámba. Kér tíz percet, felrak egy nyomókötést, aztán munka után vagy elmegy a kórházba, vagy csak vesz valami fájdalomcsillapítót.

Az amcsik általában nem a mély depresszív beszélgetésekről híresek, még családon belül sem. Ha megértő emberre vágysz, akkor nem ő az embered valszeg.

2022. jan. 31. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!