Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne a volt vőlegényemmel kibékülni?
Én nem folytatnám vele. Eltünt 6 hónapra és most mintha mi sem történt volna visszalép?
Legközelebb gond lesz akkor ugyan ezt fogja csinálni?
Az ember ha szerelmes nem menekül a problema elől, hanem probálja megoldani.
Ez vőlegény? Vacillálni azon hogy egy ilyen férget visszafogadni? Viccnek is rossz...
Egyszerűen nem hiszem el hogy ezeket a butaságokat nők írják és nem férfi trollok.
Ha lebetegszel akkor is letilt majd mert akkor meg nem akarja nézni hogy szenvedsz?
Ha valaki pityereg egy felnőtt férfi megnyugtatja es melegseget ad neki. Ő nem viselkedik felnott felelossegteljes férfi modjara mert soha nem fogod tudni mikor hagy majd cserben.
Bocsi az elobb kicsuszott a mobilom a kezembol majdnem es az ujjam a jelentes gombot erintette de szerencsere nem kuldte.
Szerintem jobbat erdemelsz. Szerintem, de ez az en véleményem, hogy jobb lenne nem foglalkoznod vele mert anno csunyan cserben hagyott mikozben neked nagyon nehéz volt es még családtag miatt is aggodtal mikozben segitettel is. Ő meg mit csinált a hiányodat igen hülyen reagálta le. Letilt mert hianyzik neked es ezert elbogted magad elotte? Tudod mennyi pasi orulne ennek, hogy huh mennyire szeret es mennyire hianyzom neki. De abban a pillanatban tudod mennyi pasi nyugtatott volna?
Ő nem férfiként viselkedett akkor. 6 hónapra eltűnt és letiltott téged pedig a párod volt. Ez minden csak nem szerelem.
Egy szerelmes férfi mindene lenne ilyenkor az egyetlen kapocs a mobil es mindent megtenne hogy ne érezd a távolságot.
Szerintem most inkább azzal kéne foglalkoznod, akivel alakulóban van.
Mennyi ideig bírtátok online és mennyire a "semmiből tiltott le"? Előtte szólt?
Az USA-ban kicsit másképp kezelik ezt a szomorú vagyok/nem mutathatom magam szomorúnak helyzetet, mint itthon. Itteni fejjel azt mondanám, hogy ne tedd, de éltem az USA-ban rövid ideig, és ott rettenetes bunkóság mondjuk munka közben azt mondani, hogy bocsi, nem szolgálom ki a vevőt, mert belevágtam a vénámba. Kér tíz percet, felrak egy nyomókötést, aztán munka után vagy elmegy a kórházba, vagy csak vesz valami fájdalomcsillapítót.
Az amcsik általában nem a mély depresszív beszélgetésekről híresek, még családon belül sem. Ha megértő emberre vágysz, akkor nem ő az embered valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!