Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnél egy életet szerelem nélkül, ha kapnál cserébe 1 millió eurót?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 16:35
11/25 anonim válasza:
Eddig se viszonozta senki, szóval igen.
12/25 anonim válasza:
Én tutira. Nagyon megbántam, hogy mindent feláldoztam a szerelmemért, aki csak kihasznált. Belém amúgy se tudna senki szerelmes lenni, meg most már szerintem én is képtelen lennék rá.
13/25 anonim válasza:
Pasi nélkül ennyi pénzzel vígan élnék.
14/25 anonim válasza:
45 férfi vagyok.Életemben kétszer voltam szerelmes.Nem éri meg, csak szenvedés.Ezerszer választom a pénzt.Méghogy nem boldogít,hát persze.Csak akkor ha nincs.
15/25 anonim válasza:
Én ettől kevesebbért adtam el az életem.
16/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy az enyémet ingyen se viszonozták. Szóval ja, az össze jövőbeni ilyen viszonzatlan szerelemről a feléért is lemondanék. Viszonzottról nem.
17/25 anonim válasza:
Simán leélném, ha semmilyen hímneműt nem kell elviselnem cserében.
18/25 anonim válasza:
Most is annélkül élek,úgyhogy küldd a pénzt.
19/25 anonim válasza:
Én férfi vagyok és nem. El is mondom miért nem.
Nem vagyok kifejezetten híve a szerelem jelenlegi túlértékeltségének a világban és nem is gondolom a szerelmet valamiféle megváltásnak, azonban a pénzt még ennél is kevesebbre tartom.
A pénz nem fétish tárgy. A pénz egy eszköz, hogy el tudd látni a szükségleteid és lehetőséget tudj magadnak teremteni az élet igazán fontos részeinek a megéléséhez.
Ehhez ennél jóval kevesebb pénz is elég, a szerelem pedig ehhez képest sokkal följebb van, mivel az organikusan a részed.
Tehát ez egs rossz üzlet.
20/25 anonim válasza:
Most is szerelem nélkül élek, és fogok is, mert nem lesz olyan párom, amilyet szeretnék. A pénzt választom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!