Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnél egy életet szerelem nélkül, ha kapnál cserébe 1 millió eurót?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Nem. Nekem nagyon fontos az őszinte, tiszta szerelem. Semmilyen pénz nem tudja pótolni azt.
Igen, egyértelműen a pénzt választanám.
67 szavazat
1/25 anonim válasza:
Saját érzés felett senki nem tud uralkodni
2/25 anonim válasza:
Az jelenleg kb. 360.000.000 Ft.
A jelenlegi árak mellett ez nem lenne elég cserébe, hogy lemondjak.
3/25 A kérdező kommentje:
Úgy is értelmezhető a kérdés, hogy senki nem viszonozná. Mondjuk szerződés lenne ez egy varázslóval.
2022. jan. 24. 16:38
4/25 anonim válasza:
1 millóért nem, de 100 milláért már elgondolkoznék rajta :D
6/25 anonim válasza:
Minden további nélkül. Hol kell aláírnom?
7/25 anonim válasza:
veszek egy szép házat 2 autót és már 200 milla ugrott az ablakon.
marad 160 millióm háát nagyon jó befektetést kéne találnom, hogy ne kelljen mellette dolgoznom.
De jah, ez kevés ahhoz, 10 millió euroért már elgondolkodnék :)
8/25 anonim válasza:
Persze, így is egyedül halok meg. :D
Akkor már legalább anyagi juttatás járjon érte.
Mielőtt jönnétek, hogy incel... Nő vagyok, max. femcel lehetek.
9/25 anonim válasza:
40 múltam. Realista, érett, felnőtt, férfi vagyok.
A szerelem nem érdekel, add a lóvét! Szerelem nélkül is lehet/tudok dugni.
10/25 anonim válasza:
Mivel eddig is csak egyszer voltam szerelmes, és már nem vagyok fiatal, szóval igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!