Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz hogy emiatt lelécel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy emiatt leléceltem a palimtól?

Figyelt kérdés
Két napja nála voltam. Ma mentünk volna a meccsére hogy megnézem. Viszont reggel nagyon elkezdett csikarni a hasam és nem akartam nála vécére menni, ezért kamuztam és hazajöttem. De most meg van egy kis lelkiismeret furdim hogy nem mondtam neki igazat (azt mondtam hogy tanulnom kell és nincs nálam az a könyv ami kéne). ☹️

2022. jan. 21. 21:26
1 2
 1/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
93%
Jó lehet az a kapcsolat, ahol nem lehet őszintén megmondani mi a bajod. Ergo gáz.
2022. jan. 21. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Szuper kapcsolat lehet ez is, ha ilyen banális dolgot nem tudsz vele megbeszélni. Kérdésedre válaszolva, igen, gáz.
2022. jan. 21. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Sokaknak miért gond az ürítés? Örüljetek neki, hogy egészségesek vagytok basszus, és nem kell betétet hordanotok.

Kérdező: minden ember szokott kis-nagydolgot végezni, ez emberi tulajdonság, és mind a szép-, mind a ronda emberek sem menekülnek ez elől.

Úgyhogy, aminek jönnie kell, annak utat kell adni, bárhol is vagy. Persze a WC-n.

2022. jan. 21. 21:36
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Eléggé.
2022. jan. 21. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Biztosan fiatal vagy még. Én is ilyen voltam, volt, hogy éjszaka hazamentem miatta a sráctól. A barátnőm meg hozzánk járt, amikor a barátja náluk aludt. 😀 Majd megszokod.
2022. jan. 21. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem a tini kategoria csillagviragom
2022. jan. 21. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
#4 vagyok, és igazából lesz**om a pontozást de érdekelne, hogy mitől ennyire haszontalan egy eldöntendő kérdésre adott korrekt válaszom :D
2022. jan. 21. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2022. jan. 22. 07:02
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
A kapcsolat elején vagytok még? Nem érzed magad biztonságban mellette…
2022. jan. 22. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Már hiányzott egy újabb ürítési problémás kérdés...
2022. jan. 22. 13:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!