Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz hogy emiatt lelécel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy emiatt leléceltem a palimtól?

Figyelt kérdés
Két napja nála voltam. Ma mentünk volna a meccsére hogy megnézem. Viszont reggel nagyon elkezdett csikarni a hasam és nem akartam nála vécére menni, ezért kamuztam és hazajöttem. De most meg van egy kis lelkiismeret furdim hogy nem mondtam neki igazat (azt mondtam hogy tanulnom kell és nincs nálam az a könyv ami kéne). ☹️

2022. jan. 21. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Mucika, az osszes szaros, fingos kerdest te irod.
2022. jan. 26. 02:40
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Normal szaras nem csikar, azzal eletszerutlen hazamenni.
2022. jan. 26. 02:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég *szar* kapcsolat lehet ha emiatt nemhogy elmenni (ezt még talán meg is értem ha tényleg olyan), de még elmondani se lehet, legalább diszkréten. (Drágám nagyon fáj a hasam, ugy néz ki egész nap futkosnom kell, biztos elrontottam, vagy elkaptam valamit, sajnálom)
2022. jan. 26. 15:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!