Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor esik le a férfinak hogy szerelmes lett a nőbe? Mik a jelei? Férfi oldalrol nézve
Figyelt kérdés
Mikor érzed/tudod hogy szereteda kapcsolat elejénfebr. 1. 13:09
1/15 anonim válasza:
Kapcsolat elején senki se szerelmes! Fellángol maximum és azt hiszi, hogy szerelmes. A szerelem később alakul ki.
2/15 anonim válasza:
Fellángolás, vonzódás, szexelni akarok, tetszik ez van eleinte.
Minden az együtt töltött idő alatt alakul ki. Ez lehet 1 hónap vagy 1 év, attól függ mennyit vagytok együtt.
3/15 anonim válasza:
Én akkor jöttem rá, hogy csak rá gondoltam mindig, és pl ha munkahelyen is épp egy full bombázó, nagyon vonzó nő volt előttem, rá se néztem, mint nő és masztinál se gondoltam más csajra. Na ott jöttem rá, hogy ez tényleg szerelem.
4/15 anonim válasza:
Én tudatosan adtam esélyt a szerelemnek, nálam már nem jön villámcsapásként már csak a koromnál fogva sem.
Megismerkedéskor csak szimpátia alakult ki. Utána sok beszélgetés, és amikor úgy érzi az ember, hogy feltöltődik ilyenkor, akkor alakul ki az érzés. Jó vele lenni, és nem csak kölcsönös kielégítésből áll a szex, hanem igazi egyesülés-érzésed van. A szex majdnem minden nővel lehet jó, főleg, ha érzed, hogy kívánja a farkad. De ez több.
7/15 Senior Séf válasza:
Létezik szerelem első látásra, vagy ahogy a francia mondja, szerelmi villámcsapás, kedves 1-es. Ritka, de létezik.
8/15 anonim válasza:
4# szóval tökk mindegy csak nő legyen és jól szopjon. Attyyaég.
9/15 anonim válasza:
Nem esik le mert meg allo photsel nehez eldonteni.
10/15 anonim válasza:
Jajj, 9. Nem lehet mindenki ennyire ösztönlény. Vagy mégis? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!