Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne írni egy ilyen levélbe? Nő vagyok és egy férfinak szól a levél.
Lehet, de nem érdemes úgyhogy ha rám hallhatsz nem zúdítod rá a hirtelen jött, valószínűleg nem valós érzéseidet hanem valamilyen módon felkeresed és elmondod neki, hogy szívesen megismernéd ha ő is vevő rá.
Szívesen :)
Ha egy ismeretlen embertől kapnék egy ilyen levelet, hogy belémszeretett úgy, hogy nem is beszélgettünk soha... Elég ijesztőnek érezném és nem is reagálnék rá.
Férfiként az alábbi fiktív személyek (és a hozzájuk köthető események) ugranának be:
1.Annie Wilkies a Tortúrából
2.Martha a Baby Reindeer-ből
3.Akármelyik random szervkereskedő vagy emberrabló szervezet csali-nő tagja
Megoldásnak mit javaslok így személyesen?
Egy ismerkedésre, találkozásra, beszélgetésre nyugodtan elhívhatod, ha te is szimpatikus vagy neki (és nincs kapcsolatban), nem fog nemet mondani. Lehet te csalódsz majd az elképzelt képben, amit magadban róla festettél eddig...
Inkább ne. Én egy kis éretlen lánykának gondolnám. Főleg ha én nem is érzek semmit.
Inkább találkozz vele és beszélgessetek, ismerd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!