Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell tennie egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy férfinak ahhoz, hogy a nőt boldoggá tegye?

Figyelt kérdés
jan. 31. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szeretnie.
jan. 31. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Semmit. Nem vagy olyan szinten ráhatással egy másik ember érzéseire, hogy valami olyanná tedd, amilyennek éppen nincs kedve lenni.
jan. 31. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha rendben vagy önmagaddal, akkor nem akarsz másokat boldoggá tenni, mert nem is foglalkozol ilyenekkel. Ekkor olyan állapotban vagy, ami megragad másokat és jobban érezhetik magukat a jelenlétedben.
jan. 31. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Hány karaktert lehet ideírni? 🙃
jan. 31. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Ez az adott nőtől és az adott férfitől függ. Minden kapcsolat más, nem lehet általánosítani.

Én attól vagyok boldog, hogy érzem, hogy a párom szeret és támogat. Ezek mindig különböző formákban jelennek meg a mindennapjainkban.

25/N

jan. 31. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Random dolgok tesznek boldoggá a mindennapokban. Elém jön munka után, vesz nekem a kedvenc csokimból, megfőzi a vacsorát mire hazaérek. Ezek kis apróságok, de nagyon feldobják a hétköznapokat.
jan. 31. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Más nőkkel nem azt érezteti hogy ők tetszenek hanem azt hogy en.
febr. 1. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Férfinak lenni.

F

febr. 1. 08:06
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Sokat költeni a nőre.
febr. 1. 08:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem az tenne boldogga,ha olyan lenne a patom,aki 20 eves kora ellenere megszerelne a lakasban a villanyokat,meg egyebeket es meg tudnank beszelnii mit,jo humoru lenne, muveszlelek, h szerelt meg,mert en is szeretek szerelni,mindent amit tudok.

Szeretem a suffni tuning szereleseket,mert azok sokszor nagyszerubb megoldasok ,mint a megszokott.

Neha elemjohetne szemelyesen egy rozsacsokorral,hozzamkoltozes utan megfozi a vacsorat idonkent vagy gyakran ,amiket em is megehetek. vagy gyakran elkiser munkaba, ahogy kedve van, Lehetoseg szerint legyen mar gyereke egy fiatal lanytol. Akit magunkhoz veszunk majd kb 15 eves koraban es sajatomkent nevelem. Aztan ahogy belejovok esetleg meg elokerulhetnenek a nagyobb testverei,akiket sajatomkent tanitanek szivesen is gondoskodnek roluk igazi anyjukkent szeretve oket.

febr. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!