Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Próbálkoztam egy férfinál de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkoztam egy férfinál de nem jött össze, ő meg koslat egy szebb nő után mert az csak csettint?

Figyelt kérdés

Nem is elkeseredve vagyok már hanem dühös, és igen, lehet irigy is. 30 múltam, kettő kapcsolattal a hátam mögött. Szinte mindig én kezdeményeztem ugyanis az arcom egyáltalán nem szép. Vékony vagyok de semmi alakom. Rengeteg időt töltök el sminkeléssel, hajam beállításával de a vonásaim nem tudom megváltoztatni.

Megismertem egy férfit aki iszonyatosan tetszett, kedves és visszafogott (nem 10/10 mielőtt támadtok, de számomra vonzó és szimpatikus). Megtudtam, hogy nincs senkije, ezért óvatosan közeledni kezdtem hozzá. Udvarias maradt, de éreztem rajta, hogy távolságtartó lett. Elfogadtam, rosszul esett persze… De még megalázóbb ami ezután jött. Kiderült, hogy régóta bejön neki egy velem egykorú nő de az nem akart vele összejönni akkoriban. Persze olyan nő aki smink nélkül, kócosan is milliószor szebb, mint én kifestve. Még csak nem is vékonyabb, mint én, nem dagadt de eléggé combos. De ennyi elég bőven, hogy láthatatlan szürke egér legyek (vagyis maradjak), esélytelen hogy ilyen hatásom legyen. Ez a nő most felbukkant és kedves az én kiszemeltemmel, aki láthatóan megzavarodott és csak rá figyel.

Velem továbbra is udvarias, de mintha nem is nő lennék csak egy semleges alak, de nagyon megalázó és kínos nézni milyen hatással van rá a nő. Aki meg nem elég, hogy nagyon szép de még kedves is próbál lenni velem is, ez annyira irritál, hogy legszívesebben leordítanám.

Mennyire igazságtalan már ez?? Neki elég csak megjelenni, és a férfi a lábai elé esik holott egyszer visszautasította?? Elég ennyi egy átlagos férfinak? Mert tényleg nem felsőkategóriás, hiába tetszik. És nem ez az első hasonló eset, barátnőmmel is volt már ilyen, illetve itt is olvastam ilyen sztorikat.

Le lehet gyűrni a dühöt, az irigységet?

okt. 20. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő neki az a nő előtted már tetszett akkor őt választja. Jobban esne ha szamár lennél ló helyett kérdező? Örülj, hogy nem használt ki! Nézd a jót az egészben. Más férfi vitt volna téged szempillantás alatt. Lehet a nő csak játszik vele és ő fog szívni, de az is lehetséges, hogy elutasította mert félt az érzéseitől iránta. Tanuld meg ha a férfi nem kíváncsi rád akkor hiába teszed oda magad.
okt. 20. 22:59
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha ő tetszik neki és kedveli, akkor ja, nyilván tőle fog “hasra esni”. Nem tudjuk, miért utasította el anno, lehet nem volt alkalmas az időpont, volt valakije a csajnak (ha nem is nyíltan meg nem valami komoly valami), maga alatt volt, családi gondok, akármi. Mindenkivel előfordul ilyen, hogy más jön be annak, aki neki bejön.
okt. 20. 23:17
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

"Megtudtam, hogy nincs senkije, ezért óvatosan közeledni kezdtem hozzá. Udvarias maradt, de éreztem rajta, hogy távolságtartó lett...Kiderült, hogy régóta bejön neki egy velem egykorú nő de az nem akart vele összejönni akkoriban...Ez a nő most felbukkant és kedves az én kiszemeltemmel, aki láthatóan megzavarodott és csak rá figyel."

Először tudomásul kellene venned, hogy még azelőtt nem érdekelted, hogy feltűnt a nő, nem zavarodott meg hanem ő érdekli. Ha hozzá ment volna a barátnőd ő is hoppon járt volna mert azért a nőért van oda. Nemcsak azért mert szép hanem a személyisége miatt szintén.

Továbbá nem biztos, hogy összejönnek egyáltalán csak azért mert feltűnt a nő és kedves vele. Viszont neked nem tartozik egyik se semmivel úgyhogy hiába vagy mérges és a külsődre fogod nem az miatt nincs nála esélyed.

Jobban tennéd ha elfogadnád a helyzetet, valamint másképp kéne gondolkodni önmagad illetően mert hiába klisé, de a kisugárzás igenis számít. Ha érzik rajtad, hogy mennyire utálod saját magad akkor vagy kihasználnak, vagy levegőnek néznek. Elhiszem, hogy nem vagy gyönyörű, de az is sokat nyom a latba, hogy lerí mennyire akarsz magadnak fogni palit is és az sokat elkerget mellőled. Ne a pasik legyenek az élet értelme számodra. Igen, tudom vágysz szerelemre, kapcsolatra, de míg nem fogadod el magad, másokhoz hasonlítod magad, mennyivel jobbak, szebbek addig nem lesz lehetőséged boldogságra hosszú távon mert a féltékenység felüti a fejét ami nyilvánvalóan mérgező hatással bír...

okt. 20. 23:28
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

"Jobban tennéd ha elfogadnád a helyzetet, valamint másképp kéne gondolkodni önmagad illetően mert hiába klisé, de a kisugárzás igenis számít. Ha érzik rajtad, hogy mennyire utálod saját magad akkor vagy kihasználnak, vagy levegőnek néznek."

Ezt bemásolom újra a 3-astól, mert nagyon igaz.

okt. 20. 23:37
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Ez általában így szokott lenni (bocsi, nem olvastam el a hosszú leírást) Keress olyat aki nem idióta pichák után fut.
okt. 20. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Persze, nem jelent semmit hogy már visszautasította
okt. 21. 00:40
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Szintén 30+, vékony, kifejezetten ronda arcú/fejű nőként csak együttérezni tudok (sokra nem mész vele, tudom). Én is nagyon frusztrált vagyok, nincs az a csoda(mód)szer, ami ezt enyhíteni tudná. Ráadásul 10 és fél éve/lényegében mindig is egyedül...

A "kisugárzás" egy rossz duma, nem ezen múlik. Esetetekben is például a másik nő nem azzal nyert, hanem azzal, hogy natúran, kb. az ágyból kikelve is szép. Egyúttal ennyit arról is, hogy mennyit számít az "igényesség", hogy "nagyon ad magára" az ember... Jön egy kis szépség (genetikailottó-nyertes), és lazán leköröz, kiüt a nyeregből különösebb erőlködés (magával bíbelődés) nélkül.

okt. 21. 05:00
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

#5 miert lenne a nő idióta p.csa? Azért mert szép?

Pl a Kérdező is irja, hogy még vele is próbál kedves lenni.

Lehet, hogy egy p.csa, tudja fene, de erről nem kaptunk információt, és te csak a szépségéhez kötöd ezt.

Kérdező, sajnos ez az élet rendje :/ ez mindig is így volt, az erősebbik nem hamar elgyengul egy szép nő láttán. Ilyenkor mást nem tudsz tenni, mint tovább lépni, erre a férfira pedig több energiát nem ellőni, mert láthatóan nem jössz be neki. Egyébként a közeledésed egyértelmű volt? Mert csak annyit írtál, hogy "óvatosan" elkezdtél közeledni hozzá. Lehet nem is tudja, hogy kezdeményeztél.

okt. 21. 05:57
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
#8 Azért idióta piccha mert korábban már visszautasította, most meg persze érdekelné mikor más lányt is érdekli. Még valószínűbb hogy most se jönne össze vele, csak a figyelem kell neki, mert az ilyen nem bírja elviselni hogy nem rajta van minden férfi reflektora. (Köszi a lepontozást..)
okt. 21. 06:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Saját szememmel néztem végig a nagy (újra) találkozásukat. A nő már ott kedveskedve beszélt vele, meg láttam hogy méregette a férfit.
okt. 21. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!