Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha sok férfinak tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok férfinak tetszik egy nő akkor az miért csak egy valaki figyelmét szeretné megszerezni és miért készül ki ha nem kapja meg?

Figyelt kérdés
aug. 7. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert neki valószínűleg az az egy férfi tetszik csak a sokból. Azt figyeltem meg magamon is nőként, illetve másoknál is, hogy egy nőből arányaiban kevesebb férfi látványa vált ki szexuális vágyat, mint fordítva. Gondolom evolúciós oka van, tudatalatt dolog, hogy "a legjobb génkészlettel rendelkező örökítsen tovább", azaz a látszatra szimmetrikus arcú, széles vállú, keskeny csípőjű, lehetőleg izmos, erős, szabályos arcvonásokkal rendelkező férfi.

Persze, hogy "kikészül" a nő, ha az 1000-ből az egyetlen, aki nedvesedést vàlt ki belőle a látványával, nem foglalkozik vele. Fordítva a férfiak lehet, hogy az 1000 nőből legalább 900-ra azt mondanák, hogy jöhet, belefér, esetem stb. Ők ezért annyira nem készülnek ki 1 elutasítástól, hiszen ott van még a többi 899. Ez is evolúciós bekódolás, a férfiban az van tudatalatt, hogy minél több utód, azonnal cselekedni, ha van lehetőség, megelőzni a többi hímet.

Ha sok férfinek tetszik egy nő, az azért nehéz helyzet, mert a nő a testbeszédével próbálja felhívni magára a figyelmet, mosolyog, szemez, hajat igazít. Ha ezt 10 másik férfi is úgy értékeli az 1-en kívül, hogy neki szól, akkor próbálnak közeledni és lehet, hogy az 1 elbizonytalanodik, hogy akkor mégsem neki szól, vagy nem akar konkurenciaharcban részt venni.

Én így voltam, kinéztem egy pasit, a többi pedig elkezdett jönni, beszélgetni, egyszerűen kettesben sem tudtam maradni vele hetekig (!) és győztem elutasítani a többit. A kiszemelt meg visszavonult, persze "kikészültem", de egy pillanatra, mikor el tudtam kapni, gyorsan elhívtam én találkozni és onnantól ment minden.

aug. 7. 23:27
 2/10 A kérdező kommentje:
De a dolog pikantériája hogy kapott már esélyt attól a férfitól és elherdálta. Akkor így mi a szitu?
aug. 7. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rájött, hogy elszalasztotta, az ő hibája? Gondolom..
aug. 7. 23:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Abszolút az övé
aug. 7. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Azért készül ki mert lelkileg instabil?
aug. 7. 23:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Az is nagyon igaz rá.
aug. 7. 23:50
 7/10 A kérdező kommentje:
De hogy fűződik bele ez a férfi ebbe az instabilitásba?
aug. 7. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja mit akar, de férfi által akar boldog lenni.
aug. 7. 23:53
 9/10 A kérdező kommentje:
De ha eltolta magától így hogy akar a férfi által boldog lenni? Buta dolog amit csinált ha csakugyan ez húzódik meg a dolog mögött
aug. 7. 23:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy nőnek aki csinos és sok férfi pályázik rá, mindig az kell, akiből semmit nem tud kiváltani csak úgy. Mert ott meg kell dolgoznia a figyelemért és egyéb dolgokért, ez neki új. Úgy érzi az a férfi mád, mint a többis...És ezt az is igazolja, hogy azután kellesz, miután neked már nem. Ha kimutatnád, hogy kell neked, akkor futhatnád az újabb ilyen köröket. Ez sima egó játék. Nem jött rá ő semmire, csak hiányzik a seggnyalás.
aug. 8. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!