Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23 évesen első szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen első szerelem?

Figyelt kérdés

Úgy alakúlt nehez gyerekkorom volt,alkoholista apa,nem kell szerintem ezt bemutatni van sok ilyen példa. 19 évesen lettem egyből felnőtt s családfentartó mibel Anyukammal s a testvéremmel elköltöztünk albérletbe.

Nagyon nehzen engedtem bárkit közel magamhoz,hiába alakult több lánnyal is intimításig nem jutottunk el,és ez miattam mert mintha nem érdekelt volna már(tudom milyen férfi az ilyen..😅)

Viszont jött egy lány,6 évvel idősebb és nagyon de nagyon sokat beszélgettünk mivel barátságból jött ez,és igen,egymasba szerettünk. Klisé de tényleg vele érzem azt leélném az életem mert annyi közös van. Stb.

Szex is jó vele,de jön a kérdés mivel vele vesztettem el ő neki előjön nekem majd kell más? Mert nem tapasztaltam. Én úgy allok ehez nem attól tudom ki a legjobb hány volt. Mikor a társadom ezt szajkózza már én is elgondolkodok x év múlva ez lesz? De nem,hiába mondom mindenki rávágja ó persze :))

Na ez a kérdés,katyvasz de szeretem őrülten ezt a lányt,voltam még szerelmes de az nem is annak nevezhető. Titeket ez zavarna? Vagy ha ti vagytok vagy ha veletek van olyan akinek ti vagytok az első?

ma 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Jézusom, kérdező... ezt a katyvaszt, amit idehánytál.

Én úgy allok ehez nem attól tudom ki a legjobb hány volt.

voltam még szerelmes de az nem is annak nevezhető. - te érted is, mi a szart akarsz???

Amúgy 23 vagy, naaagyon szerelmes, még jó, hogy úgy érzed, vele élnéd le az életed - megsúgom: 99% nem maradtok együtt, és azért, mert te még 23 éves vagy, aki értelmes mondatokat sem képes alkotni ő meg már 30 éves NŐ.

Nem "lány".

ma 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk hogyha a srác, akivel ismerkedek vagy már együtt vagyok egy ilyen írásképpel és fogalmazással jönne, instant szakítanék vele.

Rettentően igénytelen stílusod van, mondatonként kellett kihámozni, hogy mit akar jelenteni, amit leírtál.

ma 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
En ismeretlenul is nagyon buszke vagyok rad,hogy ilyen rendesen allsz a lanyhoz akit szeretsz.
ma 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!