Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másképp kell értelmezni a szerelmet 40 felé mint huszon évesen? Vagy ugyanolyan hévvel jön 40 fele is a szerelem mint fiatal korban?
Hát bennem átalakult. Diákként még szerelmes voltam diákokba(a felnőtt dolgozo öregpasiktol undorodtam), ma viszont felnőtt nőként önállóan élve albérlettel küzdve már, viszont az olyanokat akik nálam akarnának ingyenélni, rühellem és kerülöm.
Felnőtt önálló nőként már csak felnőtt önálló Férfiakba tudok csak beleszeretni.
Nem tudok olyanokba akik pl csak bulizni valók másképp meg semmire és nem társ az életemben hanem csak vmi dísz.
Szerintem az sok mindentől függ. Pl ha igényes magára az ember, jó a genetikája és az anyagi körülményei, teljesen más közegből válogathat, mint aki 40+ egészségtelenül él, hiányos a fogsora, hónapról hónapra él.
Utóbbi sokszor örül, ha akad egy hasonló társ, de nem fog elsöprő vonzalmat érezni mint 20 évesen élete teljében, csak ellesznek.
Aki válogathat, mert vonzó és rendben van magával, egészséges így jó a libidója, az ugyanúgy őrült szerelembe tud esni 40+ is.
Szerintem az utolsó komment nem teljesen fedi a valóságot.
Az,hogy jobb feltételek mellett szélesebb a lehetőségek skàlája,nincs összefüggésben az érzelmekkel.
Lehetsz te atom szerelmes valakibe bàrmilyen korban, akkor is,ha nem hozzád való.
"Vagy ugyanolyan hévvel jön 40 fele is a szerelem mint fiatal korban?"
Ugyanolyan HEV jon most is, mint amikor fiatal voltam, mert 60 eve nem volt jarmucsere. Bar en meg lattam MVIII-ast a rackevei vonalon gyerekkoromban, de nem utaztam rajta :)
40F truecel
Ugyanolyan hévvel jön. Felfordítja az életed, kamasznak fogod érezni magad...
Én is így voltam, sajnos a folytátas nem jól alakult.
F
Ugyanúgy érzek most is, mint tiniként:
- ha meglátom vagy csak eszembe jut (kb. mindig), akkor mosolygok,
- ha találkozunk, minden érzékszervem rá összpontosítom,
- ha beszélünk, mindig eszembe jut valami hülyeség, amin jót nevetünk,
- ha nincs velem, hallom a hangját és elképzelem, hogy ott van,
- elalvás előtt, ébredés után ott van mellettem,
- akaratlanul is átveszem néhány szavajárását,
- ha olyat eszek-iszok, amit ő is szeret, az nem véletlen van,
- romantikus számokat hallgatok, és közben elképzelem, hogy megölelem, simogatom a haját.
Szerinted?
#9 Áh, te tini vagy még 🤣
Jól írtad egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!