Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 20 évesen még sosem voltam szerelmes?
Nemrég töltöttem be a 20. életévemet és még sosem voltam szerelmes.
Legutoljára általános iskolában tetszett egy fiú (lány vagyok), de azóta nem tetszik senki. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy lehet bennem van a hiba. Ebben a korban általában az emberek, már voltak szerelmesek, úgy érzem kilógok a sorból. Nagyon szeretném átélni ezt az érzést lenni, de valamiért nem sikerül.
Az hogy nem volt senkid az nem baj.
Dehogy még szerelmes sem az furcsa
Jol le lett pontozva mindenki :D
Szerintem is furcsa. A szerelemnek tobb fajtája van es en mar altalanosba tul voltam vagy három szerelmen , ha nem négyen. Szóval nekem elkepzelhetetlen, hogy ne legyek szerelmes 20 evig.
Ez meg, hogy nem talalkoztal a megfelelo emberrel... Ezt ugy mondjatok, mintha tokeletesnek kellene lenni hozza, hogy szerelmes legyen beled valaki.
Egyébként egyetértek az előttem válaszolókkal, hogyha zavar téged hogy nem találod a párodat akkor kicsit keresgélj és ismerkedj.
Valójában minden lehetséges.
Szexuálisan több embert is megkívánhatunk.
De érzelmek vagy később lesznek vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!