Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyutt lennel egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt lennel egy olyan novel, akinek rajtad kivul nincs senkije a vilagon? Vagy ez egy lelki teher egy ferfinak?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi akivel ismerkedek vagy nem is tudom mar hogy mi ez.

Addig ameddit nem tudta hogy nincs senkim, teljesen mashogy viselkedett lazan, normalisan.

Viszont amiota tudja, ugy erzem mar nem akar tolem semmit, mintha sajnalna nem akarja hogy megbantson, nem akar osszetorni, egyszer mondta is hogy fel mert tul torekeny vagyok.

Az hogy nincs senkim azt ugy ertem hogy a csaladommal rossz a kapcsolatom, nem egyszer elzavartak, lakhatasi problemamim vannak mert nem tudok hova menni .nincsenek barataim sem

Ez visszataszito? Tul nagy teher ez egy ferfinak? De miert?

2022. jan. 16. 01:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Akinek nincsenek barátai az egy intő jel. A családban lehetnek mindenkinél viszájok. Volt ilyen párkapcsolatban részem, kb az életemet megette a sok lelki szarjávak amiket az előző kapcsolataiban szedett össze. Szóval én menekülnek, vissza se néznek.

F

2022. jan. 16. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Férfiak szemszögéből nézve, megértem, hogy attól tartanak, hogy a nyakukon marad egy ilyen nő. Viszont felmerül bennem az a kérdés, hogy ha pl. valaki szegényebb családba született, korán meghaltak a szülei (vagy nem tartják a kapcsolatot), esetleg nincs testvére, akkor egy ilyen nő maradjon élete végéig egyedül? Esélyt sem kap, hogy bebizonyítsa hogy meg tudna becsülni egy férfit, szeretné és tisztelné, pont azért mert senkije sincs a világon?

Tudom hogy vannak "aranyásók", de tételezzük fel hogy ebben az esetben nem erről van szó.

A férfiaknak nem számít a nő személyisége? Az hogy mit képes érzelmi szinten beletenni egy párkapcsolatba?

Ez egy elég összetett kérdés (főleg a mai pénzközpontú világban), de én nem gondolnám hogy egy ilyen lánynak örök magány lenne a sorsa, mert mindenki attól rettegne, nehogy a nyakán maradjon.

Persze én nőként mindig tiszteletben tartanám a férfi döntését, legyen az pozitív vagy negatív. Mielőtt még bárki "követ vetne rám", én nem vagyok, és nem voltam soha ilyen helyzetben mint a kérdező, csak elgondolkodtam rajta, hogy vannak tisztességes, becsületes lányok akik szegényebb családból származnak, és hogy ilyen szempontból "el is áshatják" magukat.

2022. jan. 16. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
#12 Egy férfi ennek a töredékéért esélytelen minden nőnél.
2022. jan. 16. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem unalmas, akkor igen.
2022. jan. 16. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!