Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyutt lennel egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt lennel egy olyan novel, akinek rajtad kivul nincs senkije a vilagon? Vagy ez egy lelki teher egy ferfinak?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi akivel ismerkedek vagy nem is tudom mar hogy mi ez.

Addig ameddit nem tudta hogy nincs senkim, teljesen mashogy viselkedett lazan, normalisan.

Viszont amiota tudja, ugy erzem mar nem akar tolem semmit, mintha sajnalna nem akarja hogy megbantson, nem akar osszetorni, egyszer mondta is hogy fel mert tul torekeny vagyok.

Az hogy nincs senkim azt ugy ertem hogy a csaladommal rossz a kapcsolatom, nem egyszer elzavartak, lakhatasi problemamim vannak mert nem tudok hova menni .nincsenek barataim sem

Ez visszataszito? Tul nagy teher ez egy ferfinak? De miert?

2022. jan. 16. 01:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Valószínűleg nem akarja, hogy ráakaszkodj. Jellemzően az ilyen emberek nagyon féltékenyek és nincs saját életük. Nekem is volt olyan barátnőm, aki végzett a gimivel, eljárt egy tanfolyamra és kb. lekoptak a barátai. Hát, egyre elviselhetetlenebb lett, mert minden másodpercem elrabolta volna és az én tanulmányaim hátráltatta.
2022. jan. 16. 01:49
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

"lakhatasi problemamim vannak"

Ezzel van baja, semmi mással. Fél, hogy nála ragadsz, ha szakítani akarna.

Annak, hogy nem lesz anyósa, apósa, sógora, aki mindenbe beleokoskodik, inkább csak örül.

2022. jan. 16. 02:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Koszonom
2022. jan. 16. 02:32
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem, egy ilyen embert nem érdem megtartani sem, mert a boldogulása miatt úgyis kapaszkodik
2022. jan. 16. 04:17
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
A gond senkinek se kell! Állj fel! Irányítsd már a sorsod!!!
2022. jan. 16. 06:24
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mert félnék, hogy csak ki akar használni.
2022. jan. 16. 07:36
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Le lehet pontozni, de én nem lennék. Baráti és családi körben több ilyet is láttam. Nemtől függetlenül mindig az a vége, hogy az a fél, akinek senkije nincs, egy idő után megpróbálja elidegeníteni a másik felet is a családjától, barátaitól. Aminek két kifutása lehet, vagy a családommal romlik meg a viszonyom, vagy a párommal. Biztos vagyok benne, hogy vannak kivételek, de számomra ez jelentősebb kockázat annál, minthogy kockáztassak. Úgyhogy nem.
2022. jan. 16. 07:41
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Igen, simán.
2022. jan. 16. 07:44
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Engem nem zavarna. Vagyok annyira jó emberismerő, hogy észrevenném ha csak kihasználni akar.
2022. jan. 16. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Legjobb!

Hú de rühellem a "Bemutatlak X-Y-nak..." találkozókat, meg idegenek bulijait, meg eseméyeit.

2022. jan. 16. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!