Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, volt már részetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már részetek viszonyzatlan szerelemben, vonzalomban?

Figyelt kérdés

Mindkét eset. Mikor ti voltatok oda egy férfiért, de ő értetek nem, és mikor éretek volt teljesen oda valaki, de ti érte nem.

Melyik volt kellemetlenebb?

2022. jan. 14. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Folyton. Az első nem kellemetlen, hanem pokoli rossz. A másodikat megtanultam kezelni.
2022. jan. 14. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor van úgy, hogy olyanhoz vonzódom aki hozzám nem. a másikról meg nem tudok.
2022. jan. 14. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első, mivel az érintett rosszul érzelmileg, szerettem nagyon sajnos. Amikor engem szeretett valaki elvileg én inkább nem foglalkoztam vele, véletlenül se értse félre, hogy meggondoltam magam. Nem is érintett meg a dolog, hiszen nem szerettem, sajnálatból pedig nem fogok randizgatni, nem is érdekelt az illető.
2022. jan. 14. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az sokkal rosszabb, hogy akit lelki társamnak érzek az semmit sem érzett irántam.
2022. jan. 14. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Viszonzatlan* értetek* Bocsánat a helyesírási hibákért. :/
2022. jan. 14. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettőt az volt.
2022. jan. 14. 20:40
 7/12 A kérdező kommentje:
#4 Mit jelent nálad a lelkitárs? Akiből csak egy van és egymásnak lettetek teremtve? Akárhogy is, szerintem ha valaki lelkitárs akkor kölcsönös kellene legyen.
2022. jan. 14. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem most olyanba vagyok szerelmes aki nem viszonozza vagy nem akarja.

Amúgy nekem mindkettő nagyon rossz.

Amikor én vagyok szerelmes akkor minden mondatát próbálom értelmezni, hogy vajon érez valamit vagy sem. Minden nap új remény és új csalódás.

A fordítottja pedig azért gyötrelmes, mert amikor ráébredsz, hogy másik így érez ,akkor elkezdem figyelni a saját szavaim hogy ne adjak reményt. Persze sajnálja az ember mert volt már ilyen helyzetbe, de nem igazán lehet mit tenni.

2022. jan. 14. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A lelkitárs akivel nagyon tudsz azonosulni, akivel ugyanazokat a dolgokat szeretitek és a természetetek is tökéletesen meggegyezik.
2022. jan. 14. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Hm, én egy éve vesztettem el a párom a lelki tarsam es a parom volt, férfi vagyok, lelki tarsam keresem

Öszinte es tisztelettudó magas, sportos 40-es férfi vagyok

Minden szó igaz, trollkodast nagyon nem kedvelem!

Szép estet mindenkinek

2022. jan. 14. 21:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!