Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Ha megnezi de nem ir vissza, vagy ha meg sem nezi?
Figyelt kérdés
Bennem mindig az volt ha meg sem nezi az jobb, azt tudatosan teszi.
De ha megnezi es nem ir vissza az sokkal rosszabb szerintem.
Es nem arrol beszelek amikor orak ota nem nezi meg meg ilyesmi, hanem ha barmit irsz nem nezi meg, vagy barmit irsz megnezi de nem ir vissza tobb ideje, napja
Szerintetek?
2022. jan. 10. 23:42
11/12 anonim 

válasza:

Jobb ha megnézi és nem válaszol. Ez egyértelmű.
Ha meg sem nézi, akkor a remény miatt képes vagyok elmélkedni, hogy talán nem is járt még arra, nem volt ideje, talán még majd elolvassa és válaszol...vagy bármit, csak ott legyen a remény.
De ha látom, hogy látta, de nem válaszol, az egy egyértelmű szitu.
12/12 anonim 

válasza:

Mindkettő szar, de ha el sem olvassa, bennem ugyan az az érzés van, mint az előttem kommentelőén. Ott a remény. De meddig? Mert ha hónapokig, vagy egy évig nem nézi meg, én meg mondjuk egy kérdést írtam (pl hogy van) az olyan szinten megalázó, hogy egy év is kevés hogy kiheverjem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!