Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Ha megnezi de nem ir vissza, vagy ha meg sem nezi?
Figyelt kérdés
Bennem mindig az volt ha meg sem nezi az jobb, azt tudatosan teszi.
De ha megnezi es nem ir vissza az sokkal rosszabb szerintem.
Es nem arrol beszelek amikor orak ota nem nezi meg meg ilyesmi, hanem ha barmit irsz nem nezi meg, vagy barmit irsz megnezi de nem ir vissza tobb ideje, napja
Szerintetek?
2022. jan. 10. 23:42
1/12 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy, mert egyik esetben sem érdekled.
2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem minden esetben igaz. En is csináltam már ilyet dacból miközben ugyanúgy érdekelt csak épp haragudtam vagy távol akartam tőle maradni.
2022. jan. 10. 23:51
3/12 A kérdező kommentje:
De nem az érdekel, érdeklem e.
Hanem az hogy ti hogyan látjátok ezt a látta nem látta dolgot :)
2022. jan. 10. 23:53
4/12 anonim 

válasza:

Úgy látom hogy ez 10 éves szint....
5/12 anonim 

válasza:

Mindkettő kártékony magatartás a másikra nézve. Egyik se jó, mindkettő mérgező. Az a korrekt, amikor őszintén megírja mit érez, nem pedig menekül kifelé a szituációból mint egy gyáva szar.
6/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2022. jan. 11. 00:30
7/12 anonim 

válasza:

Ugy is lathatta, ha olvasatlan. Van, mikor gyava visszairni valaki ha zavarba hozo a helyxet, tul kitarulkozo az uzenet.
8/12 anonim 

válasza:

Tini kategória ??
Amugy elolvassa csak max vissza rakja olvasatlanra
9/12 FoxtrotLidérc 

válasza:

Egyik sem jó, mert nincs a másik pacekjába megmondva, hogy ennyi volt. Inkább az őszinteség híve vagyok - ha én mondom, ha nekem mondják. Így nem raboljuk a másik idejét feleslegesen.
10/12 anonim 

válasza:

Nem tudom, nem szokott ez érdekelni. Ha olvassa, ha nem, nem érdeklem. Tudomásul veszem és mások felé nyitok akiket érdeklek. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!