Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a masszázsnéninek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a masszázsnéninek szimpatikus vagyok, ezért viselkedett így?

Figyelt kérdés

Fél éve járok hozzá minden héten fél órára. Én 27 vagyok, ő 50 körül lehet. Nagyon csinos, jól tartja magát, nem mellesleg nagyon jól és erősen masszíroz. Mindig beszélgetünk, de nem folyamatosan. Én azt vettem le hogy ő is bír engem, mindig jó kedvvel fogad, mosolyog, és szívét lelkét beleadja a munkába.

Ma is voltam nála, amikor végeztünk és fel voltam már öltözve, beszéltünk még pár szót, majd széttárta a kezét. Megölelt és egy jó nagy puszit nyomott a nyakamra. Én is viszonoztam, de hozzá képest csak egy kisebb sikerült hirtelen, meg voltam illetődve. Boldog Új évet kívánt és én is neki, majd eljöttem.

Nem tudom elképzelni, hogy minden vendégéhez így viszonyul, szerintetek kivételesen csak velem volt ilyen, mert közelebb érezheti magát hozzám?

2021. dec. 29. 15:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A masszázsért természetesen fizetek. Nem is nagyon van amúgy szabad helye, csak vasárnap nem dolgozik, én mindig hetekkel előre kérek időpontot.
2021. dec. 29. 16:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen bepróbálkoznék csokival és virággal, és helyzettől függően egy mozi, vagy bármilyen randi meghívással. Legfeljebb elutasít. De akkor sem voltál bunkó, nem fogdostad stb...
2021. dec. 29. 16:33
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Lehet hogy kedvel, lehet szimpatikusnak tart. Derítsd ki a szitut. Férfi vagy! Vegyél neki utókarácsonyi ajándékot. Virágot, bonbont. Mikor átölel egy pillanatra csúsztasd lejjebb a kezed... ha nem zavarja markolászd nyugodtan. Dicsérd meg ahol érinted. Ha szól érte akkor hagyd az egészet. Maradjatok masszőr-kliens kapcsolatban.
2021. dec. 29. 18:02
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 Elszámoltatnám öt az biztos 😀
2021. dec. 29. 18:38
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem rákérdezés esetén kellemetlen szituáció alakul(hat)na ki...
2021. dec. 31. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
meg mit akarsz tulajdonképpen? Semmit se akarsz! A néni több mint kedves, bejossz neki, mert cuki vagy. Anyukám is megjegyezte h aranyos a hagyma gerezd popoja vkinek, de attól még nem akar össze fekudni
2022. jan. 1. 11:15
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem úgy ki fog dobni, hogy a lábad nem éri a földet. Nem szexmasszázs ez. Ha jó kedvében is ilyen direkt és vehemens, akkor rosszkedvében is az lesz.
2022. jan. 1. 18:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a legjobb, ha lazán, jókedvűen megkérdezed tőle legközelebb, hogy más is ennyi puszit kap? De tényleg csak olyan könnyedén, játékosan. Aztán a valaszatol függően úgyis alakul a többi, ha mégis csak többet képzeltél bele, akkor is megmarad az "üzleti" viszonyotok, ha viszont tényleg csak te kapsz ennyi puszit, akkor hajrá.

Majd írd meg ha van valami fejlemény!

2022. jan. 1. 21:19
 19/26 A kérdező kommentje:
Holnap megyek újra, viszek neki egy finom csokit, kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
2022. jan. 5. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Virágot is vigyél, boldog új évet kívánva! :)

Majd írj mi volt.

2022. jan. 5. 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!