Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a masszázsnéninek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a masszázsnéninek szimpatikus vagyok, ezért viselkedett így?

Figyelt kérdés

Fél éve járok hozzá minden héten fél órára. Én 27 vagyok, ő 50 körül lehet. Nagyon csinos, jól tartja magát, nem mellesleg nagyon jól és erősen masszíroz. Mindig beszélgetünk, de nem folyamatosan. Én azt vettem le hogy ő is bír engem, mindig jó kedvvel fogad, mosolyog, és szívét lelkét beleadja a munkába.

Ma is voltam nála, amikor végeztünk és fel voltam már öltözve, beszéltünk még pár szót, majd széttárta a kezét. Megölelt és egy jó nagy puszit nyomott a nyakamra. Én is viszonoztam, de hozzá képest csak egy kisebb sikerült hirtelen, meg voltam illetődve. Boldog Új évet kívánt és én is neki, majd eljöttem.

Nem tudom elképzelni, hogy minden vendégéhez így viszonyul, szerintetek kivételesen csak velem volt ilyen, mert közelebb érezheti magát hozzám?

2021. dec. 29. 15:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Meg kéne tudnom mikor van a születésnapja. Majd megkérdem a fodrásztól akit ő ajánlott, egymás mellett vannak szinte. :D
2022. jan. 5. 19:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Történt valami azóta?
2022. jan. 20. 15:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Várjuk a helyzetjelentést csődör.
2022. jan. 20. 16:36
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi, nem igazán akarom hirtelen kellemetlen helyzetbe hozni. De kapni fogok minden alkalmon, ha közeledésre ad okot.
2022. jan. 21. 20:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Szoval nem lesz semmi. Szomoru, hogy nem mertel kezdemenyezni, en meg itt izgultam helyetted teso.
2022. jan. 21. 20:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Meg közben lehet hogy találkozni fogok egy korombeli lánnyal, inkább azért vele kezdeményeznék ha összejönne. :)
2022. jan. 21. 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!