Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A büszkeség előrébb való, mint az érzelmek?
Hát igen, 1 év sok idő és ha valakivel találkozni akarok, akkor fogok is. Az h hiányzol neki, gondolom megszokta, hogy írsz és ennyi.
N
" Ha nem hitte el, hogy tényleg akarok találkozni, akkor ennyi."
És mikor? 5 év múlva? :D
#10: Annyira elbszarintotta, hogy a nő sírná vissza magát... :D
És persssze, hogy férfi vagy, ezt már parszor megbeszéltük! :)
#14 Trolléga, te velem semmit sem beszéltél meg. Nyilván néha elveszünk a felhasználónév nélküli válaszolók forgatagában de az üldözési mániádat most tedd félre.
Amúgy miért kötöd az ebet a karóhoz ennyire? A kérdező 1 év alatt nem volt hajlandó egy találkozót kisajtolni magából.
Szerinted ez is rendben van? A másfél hónapra még valahol értettem a reakciódat, de kifejtette a kérdező, hogy "háát az a másfél hónap jó lesz 1 évnek is".
#15: Nem vagyok troll attól, hogy válaszolok a kérdésre és szembesítelek titeket a nevetséges szintetekkel. Vergődhettek, szidhatjátok frusztráltan a kérdezőt, de továbbra is visszasírná a nő...
Az ebet meg mégis miben kötöttem? Hol írtam, hogy okés, hogy 1 év alatt nem találkoztak? Sehol. Ettől még ebben a helyzetben a zsák meg a foltja van.
Üldözési mániáról meg szó sincs, csak vicces, hogy mindenhova odabököd, hogy "deénférfivagyoook".
#17 Továbbra sem beszélgettem veled korábban és eddig soha nem írtam le azt, hogy férfi vagyok (ezennel begyűjtöttem az első meggyanúsítást, miszerint frusztrált nő lennék).
Te nem szembesítesz senkit semmivel, mivel semmilyen eszközöd nincs arra, hogy azonosítsd a felhasználókat. Gondolom hasonlítanak a zöldek meg a szürkék az anonim szó mellett a hozzászólásaimnál és ezért biztos egy nő vagyok, akivel korábban beszélgettél. Üldözési mánia level 99. :D
#18: Legalább más stílusban közölnéd ezt minden beszélgetésünknél. Akkor legalább minimálisan hiteles lenne. Részemről off az egész beszélgetés, ha ennyi a szint.
Továbbra sincs üldözési mániám, de az megmosolyogtat, hogy most sem vagy képes felfogni, amit írnak az emberek. Ez is jellemző rád. Tudom, szerinted még másik 100 embernek sem esnek le dolgok, ugye? :)
Szembesítés alatt arról volt ám szó, hogy mennyire gáz, hogy akármilyen helyzet van, mindig csak a férfiakat szidjátok el. Jelenleg mindkét fél gáz... De, hát valamiért csak a férfit szidjátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!