Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A büszkeség előrébb való,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A büszkeség előrébb való, mint az érzelmek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt interneten. Minden nap beszéltünk. Teljesen oda vagyok érte, de nem tudtam vele találkozni másfél hónapja, ezért kiadta az utam tegnap. Aztán ma már írta, hogy sajnálja, de mérges volt és hiányzom neki és nem akart megbántani a szavaival, de úgy érzi jogosnak érzi, hogy online nem lehet egy kapcsolatot fenntartani és igyekeznem kellene. Pipa lettem és letiltottam viberen, mert úgy gondolom, hogyha kirúgott, akkor már ne visszakozzon. Ha nem hitte el, hogy tényleg akarok találkozni, akkor ennyi. De nekem is hiányzik amúgy. Ilyenkor Ti mit csinálnátok?

2021. dec. 28. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Jól tetted. Az ilyen gyerekes nők komoly kapcsolatra alkalmatlanok. Régebben még adtam ilyen jellegű lányoknak is esélyt, de a kapcsolatban is pont ezt a bizonytalanságot tolták a részükről. Gondolom, nem ilyen kapcsolatra vágysz.
2021. dec. 28. 11:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó, szépíteni akartam kicsit. Egy éve írok neki. Csak egyszer 6 hónapig dolgoztam külföld, most meg tele voltam munkával itthon. Szóval valójában nem másfél hónap volt.
2021. dec. 28. 11:40
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Honnan kellett volna tudnia, hogy másfél hónap alatt akarsz vele találkozni? Tettél érte bármit? Ajánlottál lehetőségeket? Szerintem jogos, hogy leépített. Szedd össze magad, ha akarsz tőle valamit, ne itt hisztizz.
2021. dec. 28. 11:41
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Ahhoz képest hogy mint dolgoztàl külföldön ez egy igazi időrablós Tini "lamúr"
2021. dec. 28. 11:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, igaza van. Ha 1 évig nem tudsz vele találkozni, kár írogatni is.
2021. dec. 28. 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy év alatt nem tudtál vele találkozni, akkor teljesen "jogosan" rúgott ki.
2021. dec. 28. 11:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

ha nem is akarsz vele találkozni, akkor mit akarsz?

ha igazán akarnál valamit, akkor találnál időt. olyan nincs, hogy sosincs időd

2021. dec. 28. 11:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve szerencsétlenkedtek? Nem is akarsz te találkozni vele. Hagyjad békén, keressen normális kapcsolatot.
2021. dec. 28. 12:02
 9/19 anonim ***** válasza:
13%
Jézusom, na itt látszik meg az oldalon a női frusztráció. A csaj is problémás ezzel a gyerekes hagyjámá', gyere vissza dologgal, de mind csak és kizárólag a férfit szidjátok.
2021. dec. 28. 12:08
 10/19 anonim ***** válasza:
97%

#9 A kérdező egy év alatt nem volt vele hajlandó találkozni. Férfi vagyok, semmiféle női frusztrációm nincs. Egy év alatt én már ott szoktam tartani, hogy "na, összeköltözzünk?", nem hogy találkozóra sem méltatom a nőt.

Kolléga ezt elbaszarintotta, ennyi. Nem szidás ez, csak tény. :D

2021. dec. 28. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!