Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel az előre megírt találkozásokban, szerelemben?
Privat megkereso koszonom szepen az ajanlast. Lattam mar mind a kettot regen. Jo filmek. En mostanaban lattem egy par jo filmet.
Egy forró őszi csók én ezt a filmet ajánlom.
Illetve:
Télanyó
Emlékezetes szerelem- ez nagyon jó volt. Ebbe is van sorsszeru talalkozas es a tobbiben is.
Most is láttam egyet karacsonykor ami nagyon jo volt de mar nem tudom a címet. Illetve volt meg egy de annak se tudom. De ha eszembe jut es erdekel akkor majd jelzem itt.
Youtube-on megtalálod.
"Vagy azt akarja az élet, hogy tanulj meg egy leckét."
Nekem is van ilyen illető.. Éve után is képes vonzalmat ébreszteni, meg olyan különös, a legelejétől más volt a számomra.. Mindketten kapcsolatban voltunk, azóta is abban van ő is, már mással.
Mivel kicsit jobban megismertem, nem hiszem, hogy tudnánk együtt működni párkapcsolatban. Viszont, kiderült ennyi idő után, hogy ő is érez vmit.. Még így is felbukkantat érzelmek.
Én arra a felismerésre jutottam, amit 1 írt: az élet megtanított nekem vele egy erős leckét. Innen nézve, ez volt az értelme, hogy mi ketten találkoztunk, és soha a büdös éltben nem volt opció, hogy mi összejöjjünk.
Nem olvastam végig az összes választ, de teljesen értem mit akarsz megtudni kérdező és mi bánt/foglalkoztat mert én ugyanígy vagyok.
Akivel én ilyen “kapcsolatban” vagyok, bemutattak minket egymásnak több éve, rengeteg fura dolog övezte az egészet, de ebbe részletesen nem mennék bele. Akkoriban teljesen egy hullámhosszon voltunk és megértettük egymást, de én többet nem akartam tőle, annak ellenére hogy valamit éreztem. Utána nem is tartottuk a kapcsolatot évekig, míg nem újra megjelent az életemben és sokkal erősebb lett a vonzás köztünk, de sokat változtunk addigra, nagyon egobol viszonyultunk egymáshoz és nem mutattuk ki az érzéseinket. Utána megint évekig nulla kontakt és végül ezután újra összekerültünk, ekkor már nem volt ego és semmi akadályozó tényező, elkezdtünk járni és minden csodálatos volt, soha nem voltam olyan szerelmes és nem váltott ki belőlem ilyeneket senki, mint ő. Végül szakítottunk de utána sem tudtam túl lenni rajta és ő sem, visszajött de… ebbe már nem mennék bele. A lényeg, hogy érzem ő teljesen más volt és igen, azt mondják a spirituális tanítások hogy mindennek van egy célja és fejlődés, tanulás miatt találkoztál valakivel, de megmondom őszintén, amit ebből nekem tanulnom kellett, azt már korábban is tudtam és úgy érzem, hogy ez az egész csak egy hatalmas fájdalmat, hiányt, űrt, kérdőjelet hagyott bennem és nem értem, nem tudom elfogadni, hogy csak ennyi volt és ennyi lett az egészből. Mert nekem olyan ő, mintha a részem lenne vagy én magam… fura, de bonyolult nagyon ez, egyszerűen nem érzem nyitottnak magam senki másra. Néha már annyira elegem van ebből viszont, hogy őt sem akarom. Csalódottság, sok minden van bennem. De a lényeg, hogy megértem, hogy nem érted, miért nem happy end a vége ezeknek amikor lehetne. Igen, szerintem nagyon egyszerű lenne igazából, csak szeretet kellene hozzá és akarás, semmi más, de az emberek ennél (én legalábbis és szerintem te is) még is bonyolultabbak tele félelmekkel és kétségekkel, sokszor ezért nem tud egy kapcsolat beteljesülni,
Ha fogékony vagy erre, akkor neked kell benne megtalálnod az értelmet, a "hasznot" ami által több vagy, amit magaddal tudsz vinni ebből a szituációból. Szokták mondani, hogy kicsi a világ - alapvetően az, hogy valakivel többször összehoz a sors, még talán nem jelent öagában sokat. Ha már elkezdenek érzelmek, gyengéd szálak szövődni, az persze más.
Ez az "ismertem már korábban" érzés nem feltétlenül szerelmet indikál. Lélektársak, korábbi életedben kötött szövetségek mind ilyen érzéssel jelentkezhetnek. Ha pedig mégis szerelem, de valamiért nem jön össze, annak is mindig van mondanivalója, tanulsága. Lépj hátrébb néhányat, és kezdd el kívülről nézni az eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!