Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiszel az előre megírt találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel az előre megírt találkozásokban, szerelemben?

Figyelt kérdés
Amikor véletlenül összetalalkozik a tekintetek egy boltba vagy egy kávézóba és tudjátok hogy nem ismeritek egymást mégis olyan mintha igen, majd xy idő elteltével nem is gondolnád, de végül tényleg életetek részévé válik az illető. Munkatársad lesz vagy egy ismerősöd által megismered...stb, de mégse alakulhat ki belőle szerelem, nem teljesedhet ki egyéb okok miatt. Akkor mi értelme volt ennek? Miért sodorta össze az élet ezt a két embert, ha közben akadályokat állít fel?

2021. dec. 17. 15:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
51%

"Nekem most ezzel a személlyel bonyolult a kapcsolatom..."

Mi a bonyolult, és ez miben hátráltat?

2021. dec. 30. 10:26
 22/50 anonim ***** válasza:
82%

Igen hiszek benne. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlen találkozások.

Van hogy rosszkor találkoztok és el kell engedni egymást.

Van hogy újra találkoztok, van hogy mással találkozol.

Ez ilyen

2022. jan. 5. 17:35
 23/50 anonim ***** válasza:
25%

Vele úgy találkoztam, hogy szükségem volt egy helyi szakemberre. Végül a kollégáimat kérdeztem meg, tudnak-e megfelelő személyt és nem tudtak, de pár óra múlva bemutattak neki, ugyanis teljesen véletlenül besétált az ajtón egész más ügyben. Igazából akkor még nem tudtam, hogy emiatt a pasi miatt majdnem meghalok, de amikor másodjára jött és találkozott a tekintetünk, belém csapott a villám. Mint utoljára tinédzser koromban. Nem sokszor találkoztam vele életemben. Talán 4 alkalmat tudnék felsorolni. Ha negyed órát beszéltünk életünkben személyesen és telefonon összeadva, akkor sokat mondok, na jó meg még a chat beszélgetések, az se volt sok. De évekre padlóra vágott ez a találkozás. Persze azért is alakult így, mert mindketten családosak vagyunk és nem beszélhettünk, nem találkozhattunk. Nyíltan se futhattunk össze, mert kezem lábam remegett a közelében, minden rám volt írva. Voltam már szerelmes sokféle módon, de ilyen szinten nem hatott rám soha senki. Egyszer, évekkel később belerepültem a karjába mindenki előtt, mert sok ideje nem beszéltünk és tudtam, hogy miattam jött. Aztán el kellett felejtenem, ellökött magától és akkor haltam meg majdnem. Nem érdekelt se a járvány, se semmi. Meg akartam halni. Végül nagyon nehezen, de sikerült őt elengednem. És ahogy ezt megtettem, bemutattak valaki másnak. És sokkal többet kezdett nekem jelenteni az illető, mint ahogy azt az elején gondoltam. Onnan tudom, hogy amikor vele is szétváltak az útjaink, migrénes rohamom lett és órákon át bőgtem. De vele nem volt soha semmi, egy ölelés se. Nem is akartam. Soha nem volt megfelelő a helyzet, a körülmények a szerelemre. És nem is lesz, amíg gyűrű van a kezemen. Viszont közel volt a halálhoz a férjem és átértékeltem azóta, mit is jelent nekem. De újrakezdeni nem tudom azt, ami az évek alatt elromlott. Nem tudok lépni semerre.

Mi volt megírva? Ez a két találkozás? Vagy ez a betegség? Majdnem elváltunk, de ezek után hogyan? Vagy most kéne azt mondani, hogy élni szeretnénk mindketten mielőtt meghalunk és el kéne engedni végleg egymást? Csak nem hiszek benne, hogy akkor majd besétál valaki az ajtón, aki megfelelő lesz. Nem tudom megváltoztatni az életem. Beleragadtam ebbe a házasságba és elakadt az életem teljesen.

2022. jan. 5. 19:01
 24/50 anonim ***** válasza:
48%

Nos, ez egy jo kerdes, epp ma gondolkoztam el ezen. Ugyanis ismerek latasbol egy fiut, beszeltunk is parszor mar. Amikor eloszor meglattam, oldalrol, csak epphogy elment mellettem, olyan furcsa erzes kapott el. Elkezdett nagyon gyorsan verni a szivem, foldbegyokerezett a labam. Azota mindig akarhanyszor meglatom, elkezd remegni kezem labam, nem tudok megszolalni, egyszeruen olyan furcsa erzes uralkodik el rajtam, hogy nem tudom megmagyarazni...Olyan, mintha mar ezer eve ismernem ot, es mindig is ra vartam, pedig meg csak nem is ismerem. Tudom, hogy en sem vagyok neki kozombos, allandoan figyel engem, most mar szolongat is neha.

Ezelott mikor valaki meselt nekem errol az erzesrol, nem hittem benne, de amiota ezt erzem, elhiszem... Es durva, mert neki is van parja, es nekem is. De nem tehetek rola, hogy ezt erzem ha meglatom,nem tudom ezt iranyitani. 🙄

2022. jan. 5. 22:44
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

"mégse alakulhat ki belőle szerelem, nem teljesedhet ki egyéb okok miatt."

Vagy a vonzalom erősebb, vagy az egyéb okok. Idővel kiderül.

2022. jan. 6. 12:39
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül, hogy hiszek-e. Most épp várom, egy illetővel valóban ilyen találkozásunk volt-e, és kiderül-e az oka.
2022. jan. 13. 21:00
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek. Lehet észre se venném én boltba ügyintézéskor, kulonbozo szolgaltato helyeken android vagyok. Nem foglalkozok azzal ki néz vagy ki nem néz.
2022. jan. 13. 22:02
 28/50 anonim ***** válasza:
89%
Hiszek, de abban is, hogy be sem teljesul, hogy tobb ilyen van, hogy nem hepiend.
2022. jan. 14. 13:08
 29/50 anonim ***** válasza:
33%

Mert milliárd dolgot elindítanak egymásban.

Lecke.

2022. jan. 23. 20:14
 30/50 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon is létezik, saját tapasztalat. Az életben minden okkal történik.
2022. jan. 29. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!