Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiszel az előre megírt találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel az előre megírt találkozásokban, szerelemben?

Figyelt kérdés
Amikor véletlenül összetalalkozik a tekintetek egy boltba vagy egy kávézóba és tudjátok hogy nem ismeritek egymást mégis olyan mintha igen, majd xy idő elteltével nem is gondolnád, de végül tényleg életetek részévé válik az illető. Munkatársad lesz vagy egy ismerősöd által megismered...stb, de mégse alakulhat ki belőle szerelem, nem teljesedhet ki egyéb okok miatt. Akkor mi értelme volt ennek? Miért sodorta össze az élet ezt a két embert, ha közben akadályokat állít fel?

2021. dec. 17. 15:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
85%

Egyrészt: nem hiszek az ilyesmiben, puszta véletlen.

Másrészt: ha hinnék benne, akkor nagyon egyszerű a válasz az akadályokra: azt becsülöd meg igazán, amiért megküzdöttél. Vagy azt akarja az élet, hogy tanulj meg egy leckét.

2021. dec. 17. 15:34
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek már ebben, bár néha némi sorsszerűséget tapasztalok a dolgokban.

Szerintem minden ilyen találkozás arra szolgál, hogy tanulj és fejlődj. Aztán a többi rajtad múlik.

2021. dec. 17. 15:37
 3/50 anonim ***** válasza:
86%
Hiszek benne..
2021. dec. 17. 15:40
 4/50 anonim ***** válasza:
96%

Nem hittem benne. Túl vagyok jó pár kapcsolaton, szakításon.

Viszont a mostani párommal annyi megmagyarázhatatlan dolog törtenik , amire néha nem találok szavakat. Az első perctől az az érzésem hogy őt sokkal régebb óta ismerem, mint valójában. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Olyan dolgokat valósít meg amikről nem meséltem neki. Eleinte féltem a hatalmas távolság miatt, de kitartottunk és ezt is legyőztük.

2021. dec. 17. 15:53
 5/50 anonim ***** válasza:
74%
Nem :D
2021. dec. 17. 15:58
 6/50 A kérdező kommentje:

És honnan tudjuk hogy az adott személy tényleg tanító szándékkal jött az életünkbe v. sem?

Ha tényleg csak egy pillanat erejéig részese az életünknek, de ez idő alatt nagyon megszeretjük, akkor nem érzitek igazságtalannak, hogy mégis mennie kell és nem tud teljesen kibontakozni a dolog?

Közben pedig meg van köztetek a kötődés, és képtelen vagy csak úgy feladni, nehezen engeditek el egymást.

2021. dec. 17. 18:11
 7/50 anonim ***** válasza:
93%

6#

Ha valaki neked van rendelve, akkor ott nincs lehetetlen.

2021. dec. 17. 18:22
 8/50 anonim ***** válasza:
91%
Fordult már velem elő olyan, hogy egymás szemébe nézünk egy ismeretlen férfival, és olyan érzés jön fel mintha ismerném, knme úgy hogy ismerős vhonnan az arca, hanem ahogy te is írtad. De nme hiszek abban amit mondassz.
2021. dec. 17. 20:45
 9/50 anonim ***** válasza:
96%

Azért van így,hogy küzdjetek egymásért!

Véletlenek márpedig nincsenek...

2021. dec. 18. 09:00
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok: ha egy pillanat erejéig futottatok össze,hogy alakulhat ki szerelem?

Egyetlen pillanat,egyszeri találkozás esetleg lehet véletlen.

2021. dec. 18. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!