Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel az előre megírt találkozásokban, szerelemben?
Egyrészt: nem hiszek az ilyesmiben, puszta véletlen.
Másrészt: ha hinnék benne, akkor nagyon egyszerű a válasz az akadályokra: azt becsülöd meg igazán, amiért megküzdöttél. Vagy azt akarja az élet, hogy tanulj meg egy leckét.
Nem hiszek már ebben, bár néha némi sorsszerűséget tapasztalok a dolgokban.
Szerintem minden ilyen találkozás arra szolgál, hogy tanulj és fejlődj. Aztán a többi rajtad múlik.
Nem hittem benne. Túl vagyok jó pár kapcsolaton, szakításon.
Viszont a mostani párommal annyi megmagyarázhatatlan dolog törtenik , amire néha nem találok szavakat. Az első perctől az az érzésem hogy őt sokkal régebb óta ismerem, mint valójában. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Olyan dolgokat valósít meg amikről nem meséltem neki. Eleinte féltem a hatalmas távolság miatt, de kitartottunk és ezt is legyőztük.
És honnan tudjuk hogy az adott személy tényleg tanító szándékkal jött az életünkbe v. sem?
Ha tényleg csak egy pillanat erejéig részese az életünknek, de ez idő alatt nagyon megszeretjük, akkor nem érzitek igazságtalannak, hogy mégis mennie kell és nem tud teljesen kibontakozni a dolog?
Közben pedig meg van köztetek a kötődés, és képtelen vagy csak úgy feladni, nehezen engeditek el egymást.
6#
Ha valaki neked van rendelve, akkor ott nincs lehetetlen.
Azért van így,hogy küzdjetek egymásért!
Véletlenek márpedig nincsenek...
Utolsó vagyok: ha egy pillanat erejéig futottatok össze,hogy alakulhat ki szerelem?
Egyetlen pillanat,egyszeri találkozás esetleg lehet véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!