Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez az érzés? Ez ugye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés? Ez ugye nem szerelem?

Figyelt kérdés

Kavartam még a nyáron egy sráccal, akit soha nem bírtam igazán, de semmiből semmi egymásnak estünk. Olyan természetesnek tűnt az érzés, pedig a személyiségünk teljes ütközött, gyakran idegesített is, főleg hogy sokszor be nem állt a szája, és órákig tudott beszélni. Mégis azt éreztem, amit másnál évek óta nem, pedig több mindenkivel randiztam, sőt még kapcsolatban is voltam. Napi szinten órákig telefonáltunk, vártam, hogy írjon és hívjon, mindketten alig vártuk, hogy találkozhassunk és együtt legyünk. Olyan érzésem volt, mintha szerelmes lennék, nem akarok túl nyálas lenni, de ahogy mondani szokták, szinte pillangók repkedtem a hasamban. Vele nyálas voltam, pedig alapból nem vagyok ilyen, és egyik kapcsolatomra sem volt jellemző ez a cukormázaskodás.

Végül én szakítottam meg az egészet, mert továbbra sem bírtam a személyiségét, nem tudtunk meglenni egymással, így ezt tartottam a legokosabb döntésnek. Azóta nem beszéltünk, ma viszont megláttam egy képet róla, és újra előjött az az érzés.

Nem akarok tőle semmit, ez biztos!

Tapasztalt már valaki hasonlót?

2021. dec. 11. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Fellángolás
2021. dec. 11. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

szerelmes lehetsz, igen

az ész érveken ez semmit nem változtat, jól döntöttél

2021. dec. 11. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Fellángolásnak sem nevezném, mert olyasmit már éreztem. Akkor általában felgyorsult a pulzusom, kapkodtam a levegőt, és sokat gondoltam az illetőre. Ez más volt.
2021. dec. 11. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Kell vagy nem kell?

Logikátlan ez a maszlag!

Ne keresd ne nézegesd, ha nem kell!

2021. dec. 12. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor is így érzel iránta, ha tetszik ha nem, csak próbálod aggyal megmagyarázni magadnak és a többi válaszoló is… keresd meg magadban, hogy mit nem tudsz elviselni benne annyira de akkor ennek ellenére miért vannak ilyen érzéseid vele kapcsolatban? Miért tiltakozol ellene? Talán az zavar, hogy vele igenis érzékeny vagy és ilyen éned hozza ki… ő veled hogyan viselkedik?
2021. dec. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!