Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon rossz érzés hogy sosem volt még viszonzott szerelemben részem?
A lényeg, hogy ne kerülj emiatt negatív spirálba. El kell kerülnöd a depressziót. Nem szabad, hogy ez határozza meg a mindennapjaidat.
Tehát foglald el magad 24/7-ben.
Tanfolyam, munka, másodállás, önkéntesség, sport, hobbik, család, barátok, stb...
Szóval a depressziós pasi nem lesz vonzó senkinek.
A magabiztos, határozott, életvidám, nyitott pasi lesz a vonzó. Vadd fel szép lassan a ritmust, néhány hónap kell azért, hogy beteljenek a szabad óráid. Javaslom a kötelező dolgokat, tehát pl egy úszásoktatásra befizetsz, az minimum 10 alkalom, és el kell menned, nincs kibúvó alóla. De persze ez csak egy példa, de lényeg, hogy ezek a bérletes dolgok segítenek abban, motiválnak, hogy ne hagyd el magad. És amíg nem hagyod el magad, addig van esély viszonzott párkapcsolatra.
ne pontozzatok le, jót mondok
legalább nem vagy rákos vagy hajléktalan
tehát ha nagyon kivagy, gondolj arra, h. fiatal vagy és egészséges, és másoknak nálad is szarabb lehet
majd eljön a hercegnő
azt nem ajánlom, h. 24/7-ben lefoglald magad, mert egyrészt kimerülsz, másrészt így arra kondicionálod magad, h. ha rád tör a rossz érzés, mindig aktivitásba menekülj, ezekből lesznek a pótcselekvések
éppen ilyenkor kell beosztóan bánni az energiával, amikor mélyen vagy, mert előbb leereszthetsz
szóval pihenj sokat, lazíts, nézz jó filmeket, aludj, sírj is, ha úgy könnyebb, szexik azok a fiúk, akik vállalják a könnyeiket.
"Szóval a depressziós pasi nem lesz vonzó senkinek.
A magabiztos, határozott, életvidám, nyitott pasi lesz a vonzó."
2
nem értek ezzel sem egyet.
vallom, az ŐSZINTE, ÖNAZONOS FÉRFIAK a vonzók, nem az állandóan vidámak és örök magabiztosak.
amiről te beszélsz, annak kevés köze van a realitáshoz, egy ideáltipikus maszkulin férfikép.
a legtöbb ffi szenved ezektől a társadalmi elvárásoktól, h. mindig tartania kell magát, erősnek és legyőzhetetlennek mutatkozni.
igenis, joga van kifejezni a bánatát, lehet szomorú, sőt depressziós.
az a lényeg, h. ezt ne maszkolja, ne rejtse el.
legyenek barátai, család, később csaja, akik így is szeretik és elfogadják.
"Tehát foglald el magad 24/7-ben."
Nem hiszem, hogy vajon olyan épeszű ember, aki a hét 7 napján 0-24-ben arra vágyik, hogy le legyen foglalva...
Akik lepontoztak: nektek ez a vágyálmotok, hogy 24/7-ben le legyetek kötve, mindig csinálnotok kelljen vmit? Teljesen irracionális elvárás egy mélyponton lévő huszonéves srác felé.
De bárki más felé is... nem embernek való, hanem gépnek.
Attól nem oldódik meg az élete, ha ugrál egyik tevékenységből a másikba eszetlenül... az élet nehéz, az erőforrásainkkal pedig okosan kell bánni, a negatív érzéseinket nem elnyomni, hanem domesztikálni.
Önmagunk lefoglalása nem azt jelenti, hogy mindig csináljunk valami aktívat…
Akkor is lefoglalod magad, ha 2 órán keresztül ülsz az erkélyeden teázva, zenét hallgatva, vagy ha filmet nézel mondjuk.
Ezzel szerintem azt akarták tanácsolni az emberek, hogy a kérdező ne önmaga marcangolásával töltse az idejét, próbálja meg elterelni a gondolatait, fejlődjön, találja meg a lelki egyensúlyát.
Nekem sem volt még benne részem, amikor látom, hogy nálam sokkal rosszabb embereket meg mennyire szeretnék . Szóval én tudom, hogy nem mindig könnyű, de én bízok benne, hogy egyszer majd lesz kölcsönös szeretetben részem. Nem sürgetem, 24 évesen már volt néhány viszonzatlan nagy szerelemben részem. Úgy gondolom, hogy hozzám tettek, akkor is ha ténylegesen semmi sem történt köztünk. Nem bánkódok sokat miatta, mert közben azért élveztem az életet utaztam, kirándultam, jókat ettem-ittam, koncertekre, színházba jártam
Engem ezek a dolgok nagyon boldoggá tudnak tenni, elterelik a figyelmemet erről. Azt gondolom nem csak a viszonzott szerelemben lehet megtalálni a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!