Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy szerelemben nem érzed magad önmagadnak vagy a réginek, mintha más ember lennél, az jó, vagy rossz jel?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 14:28
1/12 anonim válasza:
Hát hogyha pozitív értelemben változtál, az nyilván jó, ha negatív az kevésbé. Az hogy más lettél nem baj, de ha önmagadnak nem érzed magad az már régen rossz.
2/12 A kérdező kommentje:
Eltűnt az a könnyed pajkos pimasz énem. Mindig boldog voltam és erős. Most gyenge vagyok.
2020. jún. 6. 14:39
3/12 anonim válasza:
Szia korábbi kapcsolataidban is érzékeltél ilyesmit? Mikor vetted észre?
4/12 A kérdező kommentje:
Volt már ilyesmi de nem ennyire. Mindig maradtam önmagam és inkább véget vetettem azoknak. De most már azt se tudom ki vagyok. :D
2020. jún. 6. 15:41
5/12 anonim válasza:
Akkor viszont gondold át ez a kapcsolat miért más mint a többi, mikortól kezdted ezt el érezni és próbálj vissza térni a régi kerékvágásba, szedd össze magad. Sajnos vannak olyan emberek, akik rám is hatnak a negatív hozzáállásukkal pl és en is akartalanul is atveszek belole dolgokat hogyha több időt együtt töltünk. Úgyhogy en a helyedben új fejezetet nyitnék.
6/12 anonim válasza:
A szüleid milyenek? Anyud vagy apud személyisége érvényesül jobban a kapcsolatban? Mert lehet hogy örökletes ez a viselkedés és most jött egy személy az életedbe akinél ez kijött.
8/12 A kérdező kommentje:
7# Miért gondolod így?
2020. jún. 6. 20:45
9/12 anonim válasza:
Én is átmentem ezen. Az egy bántalmazó kapcsolat volt. ("Csak"lelki bántalmazás.) De nem csak a saját tapasztalat miatt gondolom. Erősből gyenge lettél. Szerinted ez jó jel? "De most már azt se tudom, ki vagyok." És ez? Jó jel? Módszeresen veszi el a személyiséged. Nyisd ki a szemed! Bántalmazó kapcsolat lesz ez. Nem könnyű észrevenni, mert nem egyik napról a másikra történik, de már érzed, hogy valami nincs rendben. Ez az a JEL, aminél lépni kell.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2020. jún. 6. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!