Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme elmondanom neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme elmondanom neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Másfél éve szakítottunk az egykori párommal. Mindennel együtt 3 éves kapcsolat áll mögöttünk, igazából egymás lelki társai voltunk. Tudjátok: amikor egymás mondatait fejezitek be, ugyanarra gondoltok, bármiről nyíltan és hosszasan tudtok beszélgetni, és amikor úgy érzitek, hogy olyan emberrel találkoztatok, mint amilyenek ti vagytok, csak az ellenkező nemben. Ezt ő is így látta, nemcsak én.

Sajnos az utolsó 2-3 hónapunk elég rosszul sikerült. Elhanyagolt, elhidegült tőlem, holott én próbáltam vele mindent megbeszélni, próbáltam az ő és az én szempontomból is a kompromisszumra törekedni. De ami majdnem három évig működött, az 2 hónapig nem. Az első mélyebb pontnál vége lett. Szakított velem, de aztán próbáltam még megoldani vele ezt az egészet, és néha ő is hajlandó volt rá, de bármilyen jól sikerültek a későbbi találkozóink, végül azt mondta, már nem érez úgy, ahogyan kellene. Azóta eltelt egy év. 10 hónapja egy szót sem beszéltünk.

Nemrég összejött egy 40 feletti, háromgyermekes férfival. A három gyermek összesen két nőtől van. Nekem pedig nagyon hiányzik a párom. Vele akarok lenni, és most, hogy már mással van, csak rosszabb ez az egész. Nincs étvágyam; van, hogy egy órán át eszem, mert csak rágom az ételt. Róla álmodom, rá gondolok egész nap. Bármi történik, nem tudom kiverni őt a fejemből! Azt mondták, hogy a munka, meg a hobbi majd segít, de nem! Akkor is rá gondolok végig, elég egy illat, egy dallam, vagy egy olyan mondat, ami emlékként szolgál, és már rögtön a fejemben van ő.

Vannak, akik azt mondják, mondjam el neki az érzéseim, vannak, akik azt mondják, hogy ne. Néha úgy érzem, nem lenne jó ötlet, mert egyrészt már semmi értelme nincs, és szerintem abba ugyanúgy beleroskadnék, ha azt látnám rajta, mennyire hidegen hagyják, amit érzek, és nem tudja viszonozni őket, holott egykoron mennyire tudta. Aztán néha pedig arra gondolok, hogy csak el kellene mondanom neki, hadd tudja, miként érzek iránta, hátha mégis számít valamit. De valahol legbelül érzem, hogy semmit. Meg amúgy is: nem akarok belerondítani a kapcsolatukba. Most milyen az, hogy ők együtt vannak, tőlem meg kapja az üzeneteket, hogy mennyire szeretem? Nem akarok kellemetlenséget nekik, nem akarok tiszteletlen sem lenni. Csak ne fájna ennyire!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van értelme neki elmondanom neki, vagy inkább hagyjam? Aki volt ilyen helyzetben, az leírná, ő hogy döntött, és aztán miként alakultak nála a továbbiak?

30/F

2021. okt. 17. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Elmondtam. Elutasított. Nagyon fáj. De jobb így, mert tiszta a helyzet és nem reménykedem feleslegesen.
2021. okt. 17. 17:55
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Amíg nem volt hapsija, addig hitelesebb lett volna az a nagy szerelmi vallomás. Ez így csak szánalmas kakaskodás két férfi közt. Nem az érzelmekről szól, csak a birtoklásról. Az én férjem is akkor lett belém szerelmes, amikor szinre lépett egy rivális. Érdekes, addig csak a legolcsóbb muskatlit kaptam tőle, azt is csak szülinapra, amikor jött valaki rivális, egyből tízezres vörös rozsacsokrokkal kezdett bombázni. Volt rá 10 éve, hogy szerelmes legyen belém, de akkor én voltam az átlagos nő, aki épp hozzávaló, mert a jó nőket félteni kell...Na szóval a szerelmi omlengeseknel csak néztem, ki ez az ember és el nem tudom mondani, mennyire szánalmasnak láttam.
2021. okt. 17. 17:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme! Ő szakított, és ezek szerint túl van rajtad, neked is tovább kellene lépni. Kizárt, hogy 2 hónap alatt romlott el minden, és 1,5 év után ezen már nincs is mit elemezni, elmúlt.
2021. okt. 17. 18:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb amkor mondd el, ha szakítanak. De szerintem akkor sincs remény.
2021. okt. 17. 18:01
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy #2 is irja, teljesen felesleges, mert mar nem erdekli a csajet, hogy mit erzel iranta. Ilyenek ezek. Ok mar nem ereznek semmit, reg tovabbleptek egy sikeresebb kan fele.
2021. okt. 17. 18:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Látom nagyon nehezen engeded el. Szerintem ne vele beszélj, hanem egy pszichológussal! Írtad, hogy nincs étvágyad stb. ezért itt már valami szakember kellene szerintem.
2021. okt. 17. 18:06
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
#6 Az, hogy nincs etvagya az termeszetes, a gyaszfolyamat resze. Elmulik magatol, kinek elobb, kinek kesobb. En 15 kilot fogytam egy karacsonyi idoszakban (ami ugye maskor +5 kila), amikor a nom elhagyott. Szerencsere 1 ev mulva mar vissza is hiztam. Pszichologusok lehuzoszak, en nem mennek hozzajuk. Inkabb olvasson el par konyvet a temaban. Konyvtarbol v torrent meg mindig olcsobb mint valami manipulatorhoz elmenni.
2021. okt. 17. 18:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#7 Igen van olyan pszichológus aki lehúz, de vannak nagyon jó szakemberek is! Nálam a kaja az fontos, az már a vég ha nem eszem, 53 kg vagyok, lehet hogy csak magamból indultam ki! :)

A kérdező másfél éve nem heverte ki ezt a kapcsolatot, hát ha egy könyv segítene rajta ezek után...., én nem tudom. Így legyen!

2021. okt. 17. 18:14
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
1 konyv talan nem, de 3 igen.
2021. okt. 17. 18:16
 10/18 A kérdező kommentje:

17:59!

„Amíg nem volt hapsija, addig hitelesebb lett volna az a nagy szerelmi vallomás. Ez így csak szánalmas kakaskodás két férfi közt. Nem az érzelmekről szól, csak a birtoklásról. Az én férjem is akkor lett belém szerelmes, amikor szinre lépett egy rivális.”

Bocsáss meg, de egy kicsit úgy érzem, hogy a saját kapcsolatodból indulsz ki. Írásomból szerintem érezhető, hogy az új hapsi színre lépése előtt is szerettem ezt a lányt, nem is kicsit, és amíg együtt voltunk, akkor is arra törekedtem, hogy mindent meg tudjunk beszélni, semmi se maradjon kimondatlanul. Ha tudnátok, hogy a szakítás óta hány embernek regéltem óra hosszákat arról, mennyire hiányzik nekem ez a lány, meg hogy vele akarok lenni, és akkor még nem volt képben ez a férfi. Nem tagadom, való igaz az, hogy a férfi érkezésével rosszabb a helyzet, mert eddig a szívem mélyén talán azt reméltem, hátha egy napon meggondolja magát, de így ez már 100%-ossá vált, hogy nem.

Kérlek, ne állíts be olyannak, akik elhanyagolta a kapcsolatát, holott a párkapcsolatom utolsó hónapjaiban sokkal inkább én éreztem magam elhanyagoltnak, mintsem ő. Ha kérdés van, bármire szívesen válaszolok, de ne állítsunk olyanokat, ami nem igaz!

2021. okt. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!