Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfog érteni? Egyátalán van értelme elmondanom neki?
mondd el h barátod van, mutasd be. Ha tényleg olyan kedves meg rendes, akkor anyud sem fog kiakadni.
Én mindig azt mondtam otthon, hogy ha romlanak a jegyeim, akkor kezdjen aggódni. A jegyeim nem romlottak, anyukám is nyugodt volt.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszolónak még: nem 2 hét alatt ismertem meg. Természetesen előtte nagyon sokat beszéltünk.
Én 13 éves voltam, amikor buszon mentem egyedül rokonokhoz Németországba. Mellettem egy egyetemista fiú ült. Nagyon helyes volt, végig beszélgettünk. Kérdezgetett a tanulásról, meg fiúkról.. és azt mondta, sose fogom elfelejteni, hogy "kislány, nagyon fiatal vagy, tanuljál, ráérsz pasizni az egyetemen" akkor nekem még egyáltalán nem voltak pasijaim :) de tetszett hogy ezt mondta, bár nem igazán értettem. Most már hogy vén vagyok megértem. Igaza volt. Teljesen felesleges az agyadat a fiúra pazarolni. Előbb utóbb jönnek a kétségek, az őrlődés, hogy vajon szeret-e nem csal-e meg mert már 2. napja nem hív... Nem fogsz tanulni, nem vesznek fel, nem lesz jó állásod, férjhez mész egy marhához, amire persze csak később jössz rá, nem tudod otthagyni mert ugye állásod nincs.... nem hiszem hogy részleteznem kéne.
De ha nagyon kell a pasi, hetente 1szer elég találkozni pár órára. Megértem anyukádat, ő pontosan látja amit fent leírtam.
Mindenki a saját tapasztalata szerint próbál tanácsot adni, és mivel mindenkinek más az élete más a tapasztalata...
A tanácsokat mindig meghallgathatod, meg is fogadhatod, de ha a szívedre hallgatsz az a legjobb. Egyrészt mert az ember a saját bőrén megéltekből tanul igazán. Én is mondhatnám hogy ezt csináld meg azt csináld, mert én így látom jónak. De honnan tudjam hogy neked ugyanaz a jó mint nekem? Sehonnan. Ha a tanulással nincs gondod, és a pasizás nem megy a jövődre,akkor szerintem nincs ezzel semmi gond. Anyukádnak szerintem próba gyanánt mond el, hogy milyen érzések kavarognak benned. Ha csak annyit mondasz neki, anyu nem is értelek..vagy ilyesmi..akkor lehet ő sem fog téged érteni. Látszik a mondataidon, hogy a fiút sem szeretnéd elveszteni, de anyukádat sem szeretnéd megbántani.
Nem olyan bonyolult, csak mond el anyudnak... meglátod értékelni fogja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!